• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama pko infertilite

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

pertmes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
35
24
3
herkese merhaba.. pko luyum ve bebek düşünüyorum denedik uzun bir süre olmadi.. tedaviye başlamak istiyorum ama özel hastaneye gidemem. ankara da önerebileceğiniz devlet hastanesi var mi. benim bildiğim etlik zübeyde hanım ve atatürk hastanesinde varmış galiba kısırlık bölümü. korkuyorum benim gibi olan ve doktora giden ve doktorundan da memnun kalan varsa tecrübelerinizi aktarırsanız çok sevinirim canlar..

herkese merhaba.. pko luyum ve bebek düşünüyorum denedik uzun bir süre olmadi.. tedaviye başlamak istiyorum ama özel hastaneye gidemem. ankara da önerebileceğiniz devlet hastanesi var mi. benim bildiğim etlik zübeyde hanım ve atatürk hastanesinde varmış galiba kısırlık bölümü. korkuyorum benim gibi olan ve doktora giden ve doktorundan da memnun kalan varsa tecrübelerinizi aktarırsanız çok sevinirim canlar..
Kaç zamaandır istiyorsunuz bebek.. pko bebeğe asla engel değildir

Ne kadardir olmuyo? Ben zübeyde hanima gittim hemen hersey hizli ilerliyo doktorlar ilgili ama dogal olsun diye ugrasmiyolar hemen asilama yada tüp bebege yönlendiriyorlar.1 sene dolduysa.

Ne kadardir olmuyo? Ben zübeyde hanima gittim hemen hersey hizli ilerliyo doktorlar ilgili ama dogal olsun diye ugrasmiyolar hemen asilama yada tüp bebege yönlendiriyorlar.1 sene dolduysa.
meraba zübeydeye ilk adetkenmi gittiniz yoksa temizkenmi?
ona göre bende gidicemde çok sık izin alamıyorum boşada gitmek istemiyorum

meraba zübeydeye ilk adetkenmi gittiniz yoksa temizkenmi?
ona göre bende gidicemde çok sık izin alamıyorum boşada gitmek istemiyorum
Ben temizken gitmistim ilk muayene etti amh bakti hemen.daha sonra adetinin 2.gunu gel dedi.bence adetken git hemen hormonlarina bakarlar bosa vakit kaybetmemis olursun.hemen o adet bitimindede hsg vermisti dr.

Ben temizken gitmistim ilk muayene etti amh bakti hemen.daha sonra adetinin 2.gunu gel dedi.bence adetken git hemen hormonlarina bakarlar bosa vakit kaybetmemis olursun.hemen o adet bitimindede hsg vermisti dr.
hsg çektirdim ben daha önce orda 1 seneyi geçmiştir yine bakmazlar demi
amhyede adetkenmi bakıyolar
adetlerim o kadar düzensizki ne zaman adetim ne zaman değilim bilemiyorum
kd 27 yemi gittin

hsg çektirdim ben daha önce orda 1 seneyi geçmiştir yine bakmazlar demi
amhyede adetkenmi bakıyolar
adetlerim o kadar düzensizki ne zaman adetim ne zaman değilim bilemiyorum
kd 27 yemi gittin
Herhangi bi düsuk operasyon olmadıysa hsg yapcani sanmiyorum ama bilemiyorumda.hayir amh herhangi bi gunde bakiliyor.kd 29 a gittim genelde ama hangisi denk gelirse ona gittim cunku bilgilerin oluyo orda bütün drlara cikiyo.

Herhangi bi düsuk operasyon olmadıysa hsg yapcani sanmiyorum ama bilemiyorumda.hayir amh herhangi bi gunde bakiliyor.kd 29 a gittim genelde ama hangisi denk gelirse ona gittim cunku bilgilerin oluyo orda bütün drlara cikiyo.
orda asistan varmış sanırımda o yüzden sordum
yok hiç öyle düşük falan olmadı
adetken gittiğinde alttan muayene yapmıştır demi

aldınmı sonucunu neden öyle düşünüyorsun
Yani 1 sene olmus diye mecburen yönlendiriyolar.klomenle yapildi ilk asilama.dogal olsun diye ugrasmiyolarki.esimin de benimde degerlerim süper.sebepsiz yani.bana cok gereksiz geldi.bi süre daha kendim denicem.

Yani 1 sene olmus diye mecburen yönlendiriyolar.klomenle yapildi ilk asilama.dogal olsun diye ugrasmiyolarki.esimin de benimde degerlerim süper.sebepsiz yani.bana cok gereksiz geldi.bi süre daha kendim denicem.
doğal olsun diye senin uğraşman lazım dediğin gibi
hastanede mecbur öyle yapıyolar

doğal olsun diye senin uğraşman lazım dediğin gibi
hastanede mecbur öyle yapıyolar
Bende ugrasiyorum tabiki ama destekleyici vitaminler verebilirler yada ne bilim ilk yumurta takibi yapilabilir.ama yok direkt asilama kagidi elime tutusturuldu ben istemiyorum dedikce eşim yaptiralim dedi.yaptirdik sonuc negatif.

2 yıldır olmuyor bu çatlatma falan onlarla uğraşmadılar mi hiç

merhaba 2 yıldır istiyoruz. bu arada ben pko muyum ama hap içmezsem asla regl olmuyorum. uzun zamandır içmedim ve hiç regl olmadım
Ben de tarlusal ile adet olurdum .. 3 ay geciktiği oluyordu ilaç içiyordum doğumdan sonra hala adet görmedim bebek 8 aylık oldu 🤔

Back