pko için femara kullanan

Rabbim şifa versin inşallah canım..

Klomen tarzi ilaclar kullanıldığında yumurtlama döneminde bu kramp tarzi sancilar oluyor büyük olasılık yumurtlamadan kaynaklidir yani

Selam bnde femara kullanıyorum..
2 yıldır istiyorum fakat olmadı denemedigimiz şey de kalmadı neredeyse..
önce pko olduğumu düşünen hekimler olmustu ama kilom 46 insulin direncim endokrin kontrollerim normal diger hormon degerlerim normal düzenli adetim ve böyle olunca şu an ki dr m AMH testi yaptırdı sonuç "4" cıktı ve bu sonuca göre olmama ihtimali yok inşallah biraz tembellik var diye yumurta sayımı daha da artırmak için femara verdi..ilac sonrası çatlama iğnesi yapılacak..
Amh testi tedavi belirlemede çok önemliymiş bende tecrübelerle öğrendim 2 yıl zaman kayıplarım Allahın takdiri diyorum..

bende de aynı şüpheler var

Ayni durumdayiz canım benimde iki düşüğüm var benimde adet tarihim 20aralık bu ay son denemem olacak esim yurdışına gidecek nisana kadar yok bu ay olur inşllah

Ben de pko luyum gecen ay klomen kullandım ama gebe kalamadım bu ay ilk kez fenada kullandım inş ise yarar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…