- Konu Sahibi ezgiiietommmm
-
Maalesef cnm Sudan bıraktım tedaviyi allah nasip etmişse gelir zaten biraz kafamı rahat bırakıcam doktor gittiğimde sitres oluyorumCanim sonuc aldin mi acaba
Rabbim şifa versin inşallah canım..Cnm çok fazla girmiyorum eşimde sorun yok evet pko olduğu için maalesef şimdi ara verdim dört ay vucudum artık tepki vermeye başladı ilaçlara halsizlık alerji iki aydır kendime gelemiyorum oluruna bıraktım artık rabim inş tüm isteyene nasip eder
Klomen tarzi ilaclar kullanıldığında yumurtlama döneminde bu kramp tarzi sancilar oluyor büyük olasılık yumurtlamadan kaynaklidir yaniarkadaşlar bir şey soracağım bende normalde polikistik over teşhisi koydular . adetin 3. günü hormon testi yaptırdım doktorum normal dedi bir sorun yok dedi zaten polikistik over de fazla gelişmemiş . bana klomen verdi adetin 3. günü itibaren 5 gün kullandım ve yumurta gelişimi var mı diye gittim normalde 16mm ve 20mm arasında olması lazımmış benim 14 dü cumartesi günü yeniden gittim 16 mm dedi sizce hamile kalabilirmiyim birde sol yumurtalığımın olduğu yerde gelişen yerde yani ağrı var arada kramp giriyor acaba bu döllendiği için mi yoksa yumurta gelişi olduğundan mı ??
bende de aynı şüpheler varSelam bnde femara kullanıyorum..
2 yıldır istiyorum fakat olmadı denemedigimiz şey de kalmadı neredeyse..
önce pko olduğumu düşünen hekimler olmustu ama kilom 46 insulin direncim endokrin kontrollerim normal diger hormon degerlerim normal düzenli adetim ve böyle olunca şu an ki dr m AMH testi yaptırdı sonuç "4" cıktı ve bu sonuca göre olmama ihtimali yok inşallah biraz tembellik var diye yumurta sayımı daha da artırmak için femara verdi..ilac sonrası çatlama iğnesi yapılacak..
Amh testi tedavi belirlemede çok önemliymiş bende tecrübelerle öğrendim 2 yıl zaman kayıplarım Allahın takdiri diyorum..
16kasım canımAdet tarihin kaç canım bende bu ay tekrar femara kullandım 2 3 gün oldu biteli
Benimde iki dusuk car canım ve bende pkoluyum sanırım ondanEvet canım kendimi bildim bileli ilerlermiş pko var dusuklerimim sebbei ni de pko diye düşünüyorum
Yediğimiz hormonlu seylerden dogal bişey kalmadı malesefBu pkoo hastalığı nerden türedii nasl basa cıkcaz bilmyorum
Valla benim iğneden sonra 20.gün olcak yarın bugün test yaptım bir şey çıkmadı biraz daha beklicemNapıosunuz kızlar hamile kalan oldumu?
Hadi bakalım inş hamilesindirValla benim iğneden sonra 20.gün olcak yarın bugün test yaptım bir şey çıkmadı biraz daha beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?