pko için femara kullanan

Femara kullanan çoğu kişi hamile kalıp düşükle mi sonuçlanmış
doktorum bana da vermişti bu ilacı ama aldığım halde ben cesaret edip kullanamamıştım..

bende glufor inofolik combi kullanıyorum 8 kilo vermiştim ilaca başlamadan. kısmet rabbim herkezin gönlüne göre versin inş.

Ben düşüklerin sebebini pko olmaya bağlıyorum femara sadece yumurta geliştirmek için canım tutan da var inşllah bizde o mutluluğa kavuşuruz

bende glufor inofolik combi kullanıyorum 8 kilo vermiştim ilaca başlamadan. kısmet rabbim herkezin gönlüne göre versin inş.
Amin inşallah. İnofolic kombi jel olan kapsüller mi? Kilo vermenin de hamilelikte çok etkisi var bence, ben de 4 kilo vermiştim o bile etki etti.ha ben birde incir kürü yaptım ama 7, 8 gün sadece.
Sen hamile mısın şu an?

Kapsülün rengi mavi cnm. Şuanda hamile değilim bu ay femera kullandım ve hiç yumurtam oluşmadı. İncir kürü çok tatlı geldi içmedim insilim direncimde olduğu için.

Kapsülün rengi mavi cnm. Şuanda hamile değilim bu ay femera kullandım ve hiç yumurtam oluşmadı. İncir kürü çok tatlı geldi içmedim insilim direncimde olduğu için.
Bu kez ben de ondan kullanıcam. Hatta soğan kürü de yapicam o kürtajdan sonraki kalıntıları da temizliyormus. Benim kürtaj daha yeni olduğu için en az iki üç ay ztn deneyemicez o yüzden bu ayları kürlerle inofolicle geçirelim diyorum. Sonra da femara. Of kadın olmak ne zor :S

Bal-tarçın-çörek otu yaptım bende ilacı kullanırken acaba gelişmesine ters tepkimi yaptı diye aklıma takılıyo. Doktorumada söyleyemedim

Bal-tarçın-çörek otu yaptım bende ilacı kullanırken acaba gelişmesine ters tepkimi yaptı diye aklıma takılıyo. Doktorumada söyleyemedim
Yapmaması lazım ya, o kürü de kullanıp fayda gören çok var. Ama sanırım en etkilisi incir kürü yine, çünkü o direkt yumurtaları gelistiriyormuş. Glifor kullanıyorsan incir kürü zarar vermez sanırım. Benim doktor bide balık yağı kapsülü ve keçiboynuzu pekmezi icebliirsin demisti ama ben icmemistim. Bide onu araştır istereen

Bugün kan verdim. Sonucuma göre tedavinin yönünü belirlicez. Bir sonrakine iğne vericek

Kızlar anladığım kadarıyla glukopage femara gibi ilaçlar reçetesiz mi satılıyo ?? Doktor yazmadan nasıl cesaret edilir gerçi daha beter şeylere de yol açabilir. Ben de pcos luyum bu arada

İnofolic combiyi günde kaç kere içiyorum canım? Ben toz olanlarından sabah iki paket akşam iki paket şeklinde kullanmıştım. Combiyi nasıl kullanıcam bilmiyorum da

arkadaşlar bir şey soracağım bende normalde polikistik over teşhisi koydular . adetin 3. günü hormon testi yaptırdım doktorum normal dedi bir sorun yok dedi zaten polikistik over de fazla gelişmemiş . bana klomen verdi adetin 3. günü itibaren 5 gün kullandım ve yumurta gelişimi var mı diye gittim normalde 16mm ve 20mm arasında olması lazımmış benim 14 dü cumartesi günü yeniden gittim 16 mm dedi sizce hamile kalabilirmiyim birde sol yumurtalığımın olduğu yerde gelişen yerde yani ağrı var arada kramp giriyor acaba bu döllendiği için mi yoksa yumurta gelişi olduğundan mı ??

Canım merhaba 9 yıl oldu demişsin rabbim daha fazla aratmaz inşallah..merak ettiğim 9 yıldır sadece pko sebebiyle mı olmadı eşinizde de problem var mıydı acaba ? Bir de tüp bebek denemeniz oldu mu hiç ?
Cnm çok fazla girmiyorum eşimde sorun yok evet pko olduğu için maalesef şimdi ara verdim dört ay vucudum artık tepki vermeye başladı ilaçlara halsizlık alerji iki aydır kendime gelemiyorum oluruna bıraktım artık rabim inş tüm isteyene nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…