- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi ezgiiietommmm
-
bende glufor inofolik combi kullanıyorum 8 kilo vermiştim ilaca başlamadan. kısmet rabbim herkezin gönlüne göre versin inş.Öyle dusunme femara etkili bı ilaç. Ben de ilk adet yıllarından beri pkoluyum. Tedavi için bir ay femara kullandım ve o ay hamile kaldim. Yalnız ben femaradan önce hem kilo verdirsin diye hem de insülin direncini düşürsun diye glucopahge içtim bir de son ay inofolic tozlardan icmistim belki onlar da yardımcı olmuştur.
Ama malesef bnm bebeğimin kalbi 8 haftalıkken durdu ve alındı.
Amin inşallah. İnofolic kombi jel olan kapsüller mi? Kilo vermenin de hamilelikte çok etkisi var bence, ben de 4 kilo vermiştim o bile etki etti.ha ben birde incir kürü yaptım ama 7, 8 gün sadece.bende glufor inofolik combi kullanıyorum 8 kilo vermiştim ilaca başlamadan. kısmet rabbim herkezin gönlüne göre versin inş.
Pko nun malesef herşeye olumsuz etkisi var. Ama bı kere hamile kaldık mi gerisi bizim bunyelerle alakalı bence.Ben düşüklerin sebebini pko olmaya bağlıyorum femara sadece yumurta geliştirmek için canım tutan da var inşllah bizde o mutluluğa kavuşuruz
Kapsülün rengi mavi cnm. Şuanda hamile değilim bu ay femera kullandım ve hiç yumurtam oluşmadı. İncir kürü çok tatlı geldi içmedim insilim direncimde olduğu için.Amin inşallah. İnofolic kombi jel olan kapsüller mi? Kilo vermenin de hamilelikte çok etkisi var bence, ben de 4 kilo vermiştim o bile etki etti.ha ben birde incir kürü yaptım ama 7, 8 gün sadece.
Sen hamile mısın şu an?
Bu kez ben de ondan kullanıcam. Hatta soğan kürü de yapicam o kürtajdan sonraki kalıntıları da temizliyormus. Benim kürtaj daha yeni olduğu için en az iki üç ay ztn deneyemicez o yüzden bu ayları kürlerle inofolicle geçirelim diyorum. Sonra da femara. Of kadın olmak ne zor :SKapsülün rengi mavi cnm. Şuanda hamile değilim bu ay femera kullandım ve hiç yumurtam oluşmadı. İncir kürü çok tatlı geldi içmedim insilim direncimde olduğu için.
Bal-tarçın-çörek otu yaptım bende ilacı kullanırken acaba gelişmesine ters tepkimi yaptı diye aklıma takılıyo. Doktorumada söyleyemedimBu kez ben de ondan kullanıcam. Hatta soğan kürü de yapicam o kürtajdan sonraki kalıntıları da temizliyormus. Benim kürtaj daha yeni olduğu için en az iki üç ay ztn deneyemicez o yüzden bu ayları kürlerle inofolicle geçirelim diyorum. Sonra da femara. Of kadın olmak ne zor :S
Yapmaması lazım ya, o kürü de kullanıp fayda gören çok var. Ama sanırım en etkilisi incir kürü yine, çünkü o direkt yumurtaları gelistiriyormuş. Glifor kullanıyorsan incir kürü zarar vermez sanırım. Benim doktor bide balık yağı kapsülü ve keçiboynuzu pekmezi icebliirsin demisti ama ben icmemistim. Bide onu araştır istereenBal-tarçın-çörek otu yaptım bende ilacı kullanırken acaba gelişmesine ters tepkimi yaptı diye aklıma takılıyo. Doktorumada söyleyemedim
Bugün kan verdim. Sonucuma göre tedavinin yönünü belirlicez. Bir sonrakine iğne vericekYapmaması lazım ya, o kürü de kullanıp fayda gören çok var. Ama sanırım en etkilisi incir kürü yine, çünkü o direkt yumurtaları gelistiriyormuş. Glifor kullanıyorsan incir kürü zarar vermez sanırım. Benim doktor bide balık yağı kapsülü ve keçiboynuzu pekmezi icebliirsin demisti ama ben icmemistim. Bide onu araştır istereen
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah. FSH veya prolaktin yüksek mi senin?Bugün kan verdim. Sonucuma göre tedavinin yönünü belirlicez. Bir sonrakine iğne vericek
Normaldi sene başında yaptırmıştım. Sadece insilün direnci çıktı bide senelerdir pkoluyımAnladım canım hayırlısı olsun inşallah. FSH veya prolaktin yüksek mi senin?
Aynı benim gibi. O zaman sen incir kürünü dene canım, glifor u da ben günde iki kere 1000mg olandan içtmistim.Normaldi sene başında yaptırmıştım. Sadece insilün direnci çıktı bide senelerdir pkoluyım
Ben 1000 lik bi tane içiyorum gündeAynı benim gibi. O zaman sen incir kürünü dene canım, glifor u da ben günde iki kere 1000mg olandan içtmistim.
Ben ikisinide reçeteyle aldımKızlar anladığım kadarıyla glukopage femara gibi ilaçlar reçetesiz mi satılıyo ?? Doktor yazmadan nasıl cesaret edilir gerçi daha beter şeylere de yol açabilir. Ben de pcos luyum bu arada
İnofolic combiyi günde kaç kere içiyorum canım? Ben toz olanlarından sabah iki paket akşam iki paket şeklinde kullanmıştım. Combiyi nasıl kullanıcam bilmiyorum dabende glufor inofolik combi kullanıyorum 8 kilo vermiştim ilaca başlamadan. kısmet rabbim herkezin gönlüne göre versin inş.
Doktorum günde 1 tane olarak kullanmamı söyledi.İnofolic combiyi günde kaç kere içiyorum canım? Ben toz olanlarından sabah iki paket akşam iki paket şeklinde kullanmıştım. Combiyi nasıl kullanıcam bilmiyorum da
Cnm çok fazla girmiyorum eşimde sorun yok evet pko olduğu için maalesef şimdi ara verdim dört ay vucudum artık tepki vermeye başladı ilaçlara halsizlık alerji iki aydır kendime gelemiyorum oluruna bıraktım artık rabim inş tüm isteyene nasip ederCanım merhaba 9 yıl oldu demişsin rabbim daha fazla aratmaz inşallah..merak ettiğim 9 yıldır sadece pko sebebiyle mı olmadı eşinizde de problem var mıydı acaba ? Bir de tüp bebek denemeniz oldu mu hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?