pko için femara kullanan

BEN CVP VEREYİM SİZE PKO İÇİN FEMERA KULLANDIM VE İLK AY OLUMLU SONUÇ ALDIM ÇOK ŞÜKÜR
Cok ama cok tesekkurler cok mutlu oldum Suan ben dokuz senedir bebegimi bekliorum ama ilk defa bu doktor femara verdi bestane icicem adet besinci gunu baslicam cok heycanliyim artik bebegim gelsinde kicagima alayim istiorum

Bende pcos um 2kere femara sayesinde hamile kaldım ama ikiside sonlandı nu ay yine femara kullandım yumurtlama haftam şuan

Ben de kendim dr a gitmeden almak istedim sonra vazgeçtim kullananlar arkadaşlar sonuçlarını bildirirmisiniz

İlk gebeligimde doktor başlattı o ay hamile kaldım kalbi durdu sonra kürtaj oldum 2 3 ay daha femarayla denedik hamile kalamadım sonra ben kendim gidip aldım denemek istedim o ay hamile kaldım ida düşük oldu .buayda tekrar kendim başladım doktora gitmeden

arkadaşlar merak esiorum femara kullanıp hamiş kalan yada pko için kullanan varmı faydasını gören
Canım merhaba 9 yıl oldu demişsin rabbim daha fazla aratmaz inşallah..merak ettiğim 9 yıldır sadece pko sebebiyle mı olmadı eşinizde de problem var mıydı acaba ? Bir de tüp bebek denemeniz oldu mu hiç ?

merhaba sizde pko mu var başka bir konuda denk geldim

Evet canım kendimi bildim bileli ilerlermiş pko var dusuklerimim sebbei ni de pko diye düşünüyorum
Allah ýardimciniz olsun.bende de var kendimi bildim bileli. Üç yıllık evliyim hiç hamile kalamadim doktor doktor gezdim.ilk defa tedaviye başladık.gonal f kullanıyorum.yarin son gün.simdiye kadar hiç bir gelişme olmadı önce 75 sonra 150 kullandım.faydasi olmadı iki gündür 300 vuruluyorm. Faydası olmadıysa İzmir'e tüp Bebek için gideceğiz.dusuklerin sebebi pko da olabilir pıhtılaşmada.arastirin bence .nasıl hamile kaldınız

Banada bütün doktorlar tup bebek dedi ama iki gebeliğimde femara sayesinde oldu ben kendiliğinden çatladı bu ayda femara kullandım bakalım ne olacak

Bende alip baslasam mi 11 aylik evliyim ve hic korunmadim doktor bana tup veya asilama dedi ama doktor gezmem gerekiyo cunku sol yumurtaligimda kst yok ilac vermedi

Banada bütün doktorlar tup bebek dedi ama iki gebeliğimde femara sayesinde oldu ben kendiliğinden çatladı bu ayda femara kullandım bakalım ne olacak
Merhaba canım. Ben de pkoluyum ve bu yaz ilk defa femara kullandım ve onay hamile kaldım. Ama bir hafta önce bebeğin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Şimdi bunun sebebi ne olabilir onu araştırmak istiyorum. Sen kayıplarını nasıl yaşadım ve sonrasında bişey yaptın mı?

bu ay bende kullandım. günde 1 tane 6 gün içtim hiç bir faydası olmadı. pko var malesef

bu ay bende kullandım. günde 1 tane 6 gün içtim hiç bir faydası olmadı. pko var malesef
Öyle dusunme femara etkili bı ilaç. Ben de ilk adet yıllarından beri pkoluyum. Tedavi için bir ay femara kullandım ve o ay hamile kaldim. Yalnız ben femaradan önce hem kilo verdirsin diye hem de insülin direncini düşürsun diye glucopahge içtim bir de son ay inofolic tozlardan icmistim belki onlar da yardımcı olmuştur.
Ama malesef bnm bebeğimin kalbi 8 haftalıkken durdu ve alındı.

Canım bende ilk hamileliğinde 6 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum senin gibi femarayla hamile kaldım ztaen .ondan sonra da 2 3 ay daha femara kullandım ama tutmadı hic .ağustos ayından kendim gidip aldım kendim takip ettim yani ve o ayda hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu oda ve pes etmeden bu ayda femara kullandım 2 3 gün ince yumurtlamam bitti adetine 10 guun var hamile kalmaktan korkmuyorum artk çok şükür ama kaybetme korkusu var buseferde.ben çok istedim pıhtılaşma testleri falan yapmayı ama esim yapmak istemedi allahin takdiri diyor öyle tabi ama yinede araştırmak istedim yapmadık daha dun kontrole gittik doktoruma dedim iste o testleri yapmak istiyoruz diye ama tavsiye etmem dedi testlerden sonra önlemini alsan bile düşse napacaksın bu sefer dedi hic bi hastama 3 aylık kayıp değilse tavsiye etmiyorum dedi .aslında para içinde deseydi yapardı oda var çünkü o hastanede 3600 tl baya pahalı yani.ki doktor bide şey dedi eğer sağlıklı embriyo olsaydı hic bi şekilde düşmez emn ol dedi .boyle yani canım baya uzun yazdım hakkımızda hayırlısı artk kucağımiza alana kadar devam

Ben varim. Pcoluyum ve femara kullanarak hamile kaldm. Yani sira ignede oldum ben gelistirici. Insallah gonulden dileyen herkes bu mutlu haberi alsin dilerim.

Evet benzer şeyleri yasamisiz. Benim bebeğin kalbi 8+5te durdu yani 9. Haftadaydim ve o güne kdr hep iyi gitmişti gelişimi kalp atışları da iyiydi oyuzden ben bebeğin sorunlu olduğunu düşünmüyorum, çok büyük ihtimalle bende bı sıkıntı var diye düşünüyorum kan pıhtılaşmasi gibi. Oyuzden de testleri istedik pzt günü kan vericem yaptırıcam. Tabiki herşey Allah'tan buna inancım sonsuz ama aklımız var ve bu devirde araştırma imkanımız da var niye araştırmayalim ki, tedbir bizden takdir Allah'tan, ben böyle düşünüyorum.
Benim şimdiki korkum kürtajdan sonra rahim içinde yapışıklık olması. Bı bilgin var mı bununla ilgili?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…