PKO..Hormon Testi Sonuçlarım..?

foreveryours

Çınar'ım....
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
1.091
88
363
Kızlar merhaba,
Benim eski konularımdan tanıyanlar vardır..
Düşüklerimle ilgili bir kaç test yapıldı, doktora randevu aldım gidicem..
Birde anlayan biri varsa bakarmısınız,normal gibi gözüküyor fakat dr gidene kadar
içimin rahatlamasına ihtiyacım var galiba..
Birde ikinci sorum sizlere 1 ay önce diyete başladım ve 10 kilo verdim..
Bu kistlerim kilo verdikçe gitmezmi yani?
Doktor azalır ama gitmez dedi kalakaldım..
Umutluydum aslında ama..
Sonuçlarımı yazayım hemen..
Dert sahibi oldum resmen

GLUKOZ 85.7
KOLESTEROL 155.1
TRİGLİSERİD 128.0
PROLAKTİN 20.99
İNSÜLİN 9.77
Toxoplazma IgG N-0.01
Toxoplazma IgM N-0.3
Rubella IgG P-115
Rubella IgM N-0.26

FSH 5.68
LH 3.14
ÖSTRADİOL 32
HIV Ag/Ab N-0.14
Anti HCV N-0.01

Bende bugun hormon testi sonuclarimi burdan bilen biri varsa diye ogrenmek icin konu actin sagolsunlar yazanlar oldu. Sizinkilerle ilgili hic bi fikrim yok umarim bilen birileri cikar

Canim degerler hastanelere göre değisir hepsinin referans araliklari farklidir yorum yapabilmemiz icin onlarida yazsaydin keske

Canim sonuc kagidinin sag tarafinda referans araliklari diye baslik yazar alta dogru degerler siralanir 25-56 gibi mesela sonuclarin tam karsisinda yazar sende yokmu

okuduğuma ve uyguladıklarıma göre insülininiz 9 hala yüksek 5 e kadar inmeli. insülin direnciniz var salt kilo vermek değil de pilav patates ekmek şeker hatta meyveyi kesip insülin direncini yenmeniz lazım. d vitamini eksikliği de direnç e sebep olur. zaten pco bi metabolik sendrom bozukluğudur yüzde 90 insülin direncinden kaynaklanır. naçizane ben pcodan böyle kurtuldum.

Canım anlamadımkı.
Okadar kişi bakmış ilgilenende olmamış sğolsunlar

Bende adetimin 21.gunu progesteron testi yaptirdim referans araligi 1.2-15. benim 9,8
adetin 3.gunu hormon testlerim fsh 5,53 lh 6,38 proloktain 17,85 estradiol 37 bunlarin referans araliklari dogu folikuller faz araliklarina baktim yalniz total testesteron referans araligi 0,1-09 yazio benim 0,26 doktor pkosun dedi bu sonuclara bakarak baska doktorlara gosterdim sonuclari degilsin diolar

Bende adetimin 21.gunu progesteron testi yaptirdim referans araligi 1.2-15. benim 9,8
adetin 3.gunu hormon testlerim fsh 5,53 lh 6,38 proloktain 17,85 estradiol 37 bunlarin referans araliklari dogu folikuller faz araliklarina baktim yalniz total testesteron referans araligi 0,1-09 yazio benim 0,26 doktor pkosun dedi bu sonuclara bakarak baska doktorlara gosterdim sonuclari degilsin diolar

Canim degerler hastanelere göre değisir hepsinin referans araliklari farklidir yorum yapabilmemiz icin onlarida yazsaydin keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…