S.A arkadaşlar uzun süredir forumunuzu takip ediyorum,sizde okuduğum problemlerin kendimde de olduğunu bilmediğim için yazmıyordum fakat insan hastalık sahibi olunca her duyduğu umut oluyor bu yüzden sizden faydalı ve güzel şeyler duymak için burdayım..kısaca kendimden bahsedeyim,7 aylık evliyim,23 yasındayım,bir aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz çünkü,doktora gittim test yaptı,tsh : 4,9 prolaktin : 69,eşiminde sperm değerleri düşük çıktı (meğer varikosel varmış)doktor sonuçlara bakarak ''aa sonuçlar iyi değil seni hemen endokrinolojıye gonderıyorum,bu sonuclarla asılama bıle tutmaya bılır,tup bebek olur ancak'' dedı,çok uzuldum,endokrınolojiye gıttım hıpofiz emarı bı kac test daha yaptı onlar ıyı cıktı cok sukur,tıroıd ıcın euthyrox,prolaktin için,parlodel verdı kadın dogum doktorumdanda glifor istedım adetlerım duzenlı olsun dıye oda onu verdı bunları kullanıyorum sımdılık ıkı ay sonra test yapılacak degerler duzelmıs mı dıye inş hersey yolunda gider,ha bu arada esımde cıft taraflı varıkosel var degerlerı ıyı degıl amelıyat olacak ama allıanzın amelıyatı odemesı ıcın gecırmemız gereken sureyı beklıyoruz,benım gıbı olan var mı aranızda bana biraz umit verebılır mısınız :)uzuuun bir süre bizi mi bekliyor bebek için?