Gebeliğe Hazırlık Pko hayıt tohumu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozlemy22

Çok şükür Rabbim ❤😇
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
293
102
103
28
Mrb kizlarrr pkoluyum adet görmüyorum hayıt tohumu aldim adet olmaya ve hamile kalmaya yariyoemus deneyen yada duyan bilen var mi Allah rızası için

Mrb kizlarrr pkoluyum adet görmüyorum hayıt tohumu aldim adet olmaya ve hamile kalmaya yariyoemus deneyen yada duyan bilen var mi Allah rızası için
Merhaba ibrahim saraçoğlu hayıtın kadınlar için çok iyi olduğnu söylüyor,kadınlarda ki hormon düzensizliklerini dengeliyormuş.Bende aldım ama tadı ve ezmesi o kadar zor ki düzenli kullanamadım arada aklıma gelince içiyorum.Düzenli kullanırsan faydasını görürsün umarım

Merhaba ibrahim saraçoğlu hayıtın kadınlar için çok iyi olduğnu söylüyor,kadınlarda ki hormon düzensizliklerini dengeliyormuş.Bende aldım ama tadı ve ezmesi o kadar zor ki düzenli kullanamadım arada aklıma gelince içiyorum.Düzenli kullanırsan faydasını görürsün umarım
Bana güzel geldi tadı içmeye devam edicem inşallah adetin düzelir ve hamile kalirim

Bende pkoluyum arkadaşım hayıt tohumunu adetin ilk gününden bitene kdr sabh akşam içti ve 3. ayında hamile kaldı bende bu ay başladım evet ezmesi çok sıkıntı bende havanda biraz ezmeye çalışıp suya koyuyorum tadı çok güzel değil ama içebildim guzel sonuclaır için herşeye katlanıyoruz malesef umarım işe yarar da güzel sonuçlarla tekrar yazarım sizlere ama bence genede deneyin tadı kotu olan seylerde ben pipetle içiyorum daha rahat oluyo :)

Back