Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ibrahim saraçoğlu hayıtın kadınlar için çok iyi olduğnu söylüyor,kadınlarda ki hormon düzensizliklerini dengeliyormuş.Bende aldım ama tadı ve ezmesi o kadar zor ki düzenli kullanamadım arada aklıma gelince içiyorum.Düzenli kullanırsan faydasını görürsün umarım
Merhaba ibrahim saraçoğlu hayıtın kadınlar için çok iyi olduğnu söylüyor,kadınlarda ki hormon düzensizliklerini dengeliyormuş.Bende aldım ama tadı ve ezmesi o kadar zor ki düzenli kullanamadım arada aklıma gelince içiyorum.Düzenli kullanırsan faydasını görürsün umarım
Bende pkoluyum arkadaşım hayıt tohumunu adetin ilk gününden bitene kdr sabh akşam içti ve 3. ayında hamile kaldı bende bu ay başladım evet ezmesi çok sıkıntı bende havanda biraz ezmeye çalışıp suya koyuyorum tadı çok güzel değil ama içebildim guzel sonuclaır için herşeye katlanıyoruz malesef umarım işe yarar da güzel sonuçlarla tekrar yazarım sizlere ama bence genede deneyin tadı kotu olan seylerde ben pipetle içiyorum daha rahat oluyo :)