******PKO hastalığından kurtulan varmı??*****

Neslihaan_20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
8
6
1
29
  • Merhaba bayanlar :)
  • Pko neredeyse çoğumuzun çektiği bi problem. Yıllarca tedavi olup, haplar kullanıp yinede sonuç alamıyoruz . en kötüsüde çocuk sahibi olmıyor olmak yani okuduklarıma göre çocuk olmama riskini arttırıyormuş Peki bu hastalıktan bi şekilde kurtulup adeti düzene giren varmı lütfen yardımcı olun...

Ben varim hatta dogum yaptim 1kizim var.pkoyu kilolu olmak?etkiliyor.1.66boyundayim kilo 65i gectimi adetlerim bozuluyor hemen.adet oluyorum heray eskiden hatta normal olurdu 5.6 gun gecikmeli.şimdi 2gun oynuyor o kadar.fazla kilonuz varsa verin.duzelecekdir.bide sogan kuru mucize diyebilirim.sogan?kuru yaptim 3ay sonra gebe kaldim

geçen ayın 4ünde adet oldum yani normal hapı bıraktıktan 3 gün sonra ama bu ay hapı bıraktığım için galiba 13 gün gecikti 1 yıl yasmin kullandım o kadar bırakır bırakmaz yine düzensizleşti en son çare soğan kürü deneyeceğim kilom aslında 48 boyum 170 yani çok zayıfım aslında

Kiıoya bagli degilmiş sende o zaman sogan?kurunu dene canim sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…