******PKO hastalığından kurtulan varmı??*****

Neslihaan_20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
8
6
1
29
  • Merhaba bayanlar :)
  • Pko neredeyse çoğumuzun çektiği bi problem. Yıllarca tedavi olup, haplar kullanıp yinede sonuç alamıyoruz . en kötüsüde çocuk sahibi olmıyor olmak yani okuduklarıma göre çocuk olmama riskini arttırıyormuş :( Peki bu hastalıktan bi şekilde kurtulup adeti düzene giren varmı lütfen yardımcı olun... :(

Ben varim hatta dogum yaptim 1kizim var.pkoyu kilolu olmak?etkiliyor.1.66boyundayim kilo 65i gectimi adetlerim bozuluyor hemen.adet oluyorum heray eskiden hatta normal olurdu 5.6 gun gecikmeli.şimdi 2gun oynuyor o kadar.fazla kilonuz varsa verin.duzelecekdir.bide sogan kuru mucize diyebilirim.sogan?kuru yaptim 3ay sonra gebe kaldim

geçen ayın 4ünde adet oldum yani normal hapı bıraktıktan 3 gün sonra ama bu ay hapı bıraktığım için galiba 13 gün gecikti 1 yıl yasmin kullandım o kadar bırakır bırakmaz yine düzensizleşti en son çare soğan kürü deneyeceğim :( kilom aslında 48 boyum 170 yani çok zayıfım aslında

geçen ayın 4ünde adet oldum yani normal hapı bıraktıktan 3 gün sonra ama bu ay hapı bıraktığım için galiba 13 gün gecikti 1 yıl yasmin kullandım o kadar bırakır bırakmaz yine düzensizleşti en son çare soğan kürü deneyeceğim :KK43: kilom aslında 48 boyum 170 yani çok zayıfım aslında
Kiıoya bagli degilmiş sende o zaman sogan?kurunu dene canim sen

Back