isoves Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2011 471 7 46 İstanbul 23 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi isoves #1 Ya ben yaşım ilerledikçe artan belirtiler görüyorum. Lazer epilasyon bıyık ve kaş bölgesinde çaremidir. Tavsiye ettiğiniz yer var mı? Yüzümde sivilce lekeleri güneş lekeleri ve özellikle adet döneminde sivilceler bide izleri kalıyor... çok çirkinleşiyorum yaaa, cildim yaşlanıyoooo resmenn... Psikolojim bozulcakk... Iyi bir cilt uzmanı ve lazer epilasyon yapılan bir yer arıyorum....
Ya ben yaşım ilerledikçe artan belirtiler görüyorum. Lazer epilasyon bıyık ve kaş bölgesinde çaremidir. Tavsiye ettiğiniz yer var mı? Yüzümde sivilce lekeleri güneş lekeleri ve özellikle adet döneminde sivilceler bide izleri kalıyor... çok çirkinleşiyorum yaaa, cildim yaşlanıyoooo resmenn... Psikolojim bozulcakk... Iyi bir cilt uzmanı ve lazer epilasyon yapılan bir yer arıyorum....
Madamiks Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2009 7.271 60 163 Ankara 25 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi isoves #2 Konu içeriği nedeniyle "İstenmeyen Tüyler" başlığına taşındı. Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya dikkat ediniz.
Konu içeriği nedeniyle "İstenmeyen Tüyler" başlığına taşındı. Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya dikkat ediniz.
metallium Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2007 177 3 318 İstanbul 25 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi isoves #3 eğer tedavi oluyorsan lazer epilasyon yaptırabilirsin çünkü hormonlar dengesiz olursa etki etmez gibi bu nedenle tedavini ihmal etme derim
eğer tedavi oluyorsan lazer epilasyon yaptırabilirsin çünkü hormonlar dengesiz olursa etki etmez gibi bu nedenle tedavini ihmal etme derim