pko hastaları bakabilir mi

bLackchocolete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
127
1
96
İstanbul
ben pko hastasıyım 2 sene önce bu tanı konuldu o zamanlar bir tedavi görmedim. geçen sene bi dönem doğum kontrol hapı kullandım ve hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim. daha sonra adetlerim düzene girdi ama son 4 aydır ovulasyon döneminde kasıklarımda çok şiddetli ağrılar oluyor. bazen kanama da oluyor. doktora gittim yumurtalıkların rahmin tertemiz kistin bile yok diyorlar. hamile kalıyosundur ondan oluyordur diyorlar ama hamile de kalamıyorum.
geçen ay ovulasyon dönemimde yine kanamam oldu. ama adet günümde adet oldum. dikkatimi çeken kanamam az oldu ve 3 gün sürdü. normal de çok kanamam olur ama bu sefer 1 ped bile dolmadı. pko hastalığında bu durumların olması normal mi? ve bu hastalık kendiliğinden geçer mi ki son dönemde kist yok diyorlar. valla korkmaya başladım başka bir hastalığım mı var diye

Merhaba cnm;

İstanbulda mı oturuyorsun bilmiyorum.Fakat istanbul da prof.Süleyman Engin Akhan doktoru var internet sitesi var orda tel yazıyor mükememel bir doktor Sana yardımcı olur hiç para göz bir adam değil bilgin olsun.ben hayatımda bukadar guler yuzlu ,bilgili.istedği zaman ara soru sor anlatamam sana ben böyle doktor gormedım desem yerıdır .Allah binlerce kez razı olsun facebook sayfasıda var orda her hafta yazı paylasıyor .Bakırköy ve nişantaşında ofisi var .Keşke zamanında banada böyle akıl veren olsaydı sınırlı doktorlarla karsı karsıya kalmasaydım.çok gecmıs olsun iyi akşamlar,

çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için. bakırköye yakın oturuyorum inşallah bana da yardımcı olur çok sağol

çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için. bakırköye yakın oturuyorum inşallah bana da yardımcı olur çok sağol

Rica ederim canım benim hocanın telefonu 05336461347 istediğin zaman ara hastanız Eda bayrak verdi de sana cok yardımcı olacaktır.İncirli caddesin yeri.çok geçmiş olsun.iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…