- Konu Sahibi bLackchocolete
ben pko hastasıyım 2 sene önce bu tanı konuldu o zamanlar bir tedavi görmedim. geçen sene bi dönem doğum kontrol hapı kullandım ve hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim. daha sonra adetlerim düzene girdi ama son 4 aydır ovulasyon döneminde kasıklarımda çok şiddetli ağrılar oluyor. bazen kanama da oluyor. doktora gittim yumurtalıkların rahmin tertemiz kistin bile yok diyorlar. hamile kalıyosundur ondan oluyordur diyorlar ama hamile de kalamıyorum.
geçen ay ovulasyon dönemimde yine kanamam oldu. ama adet günümde adet oldum. dikkatimi çeken kanamam az oldu ve 3 gün sürdü. normal de çok kanamam olur ama bu sefer 1 ped bile dolmadı. pko hastalığında bu durumların olması normal mi? ve bu hastalık kendiliğinden geçer mi ki son dönemde kist yok diyorlar. valla korkmaya başladım başka bir hastalığım mı var diye
geçen ay ovulasyon dönemimde yine kanamam oldu. ama adet günümde adet oldum. dikkatimi çeken kanamam az oldu ve 3 gün sürdü. normal de çok kanamam olur ama bu sefer 1 ped bile dolmadı. pko hastalığında bu durumların olması normal mi? ve bu hastalık kendiliğinden geçer mi ki son dönemde kist yok diyorlar. valla korkmaya başladım başka bir hastalığım mı var diye