Pko hamilelik

Ceybertsdm

💫Mira Ve Linanın Annesi💫Kızıliçe✌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2022
142
113
33
Kızlar bişey merak ediyorum pko olup geç döllenme yaşayıp pozitif gören var mı aranızda korunmayı bırakalı 4 ay oluyor ve bu ay ilk defa ilişkiden 7 gün sonra mide bulantısı yaşadım 14 gün oldu bugün hala daha midem bulanıyor uygulamadan takip ediyorum yarın regl olmam gerekiyor 4 gün önce kan testi yaptırdım negatif cıktı erken mi davranmışım acaba pko girince araya hatlar karıştı bende ilk gebeliğim böyle değildi hiç adetim 1 gün geçince test yapıp öğrenmiştim simdi nasıl yapmalıyım

Merhaba canım ben varım pko yum ve adetim gecikti sürekli geciktiği için önemsemedim 8 gün gecikmeyle test yaptım 7 çıktı değerim kimyasaldır diye yine takılmadım ama 2 günde bir arttı ve kese bebek gözüktü şuan 6+1 im haftaya kalp atışı için gideceğiz demem o ki sat a göre 8 haftalık olmam gerekirken 6 haftalığım geç döllenme dedi doktorum maalesef pko olanların yumurtlama günü belli değil inşallah herşey Ümit ettiğin gibi olur

Allah bağışlasın sevindim sizin adınıza sağlıkla kavuşursunuz inşallah yazıyı yazdıktan 1 gün sonra regl oldum oysaki lh testiyle takip etmiştim yumurtlamamı olur bakalım ya dert etmiyorum daha zamanı var belliki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…