PKO HAKKINDA

umutsuz gelin 1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2015
15
0
30
kızlar bgn pko hastası oldugmu ögrendım bnunla nasıl basa cıkablırm nolmalde duzellı adetm vardı ama 2 yılda kılo alnca cok gecıkmelı oluyorm dogum kontlar hapı kullanmak ıstemıyorm bnunla basa cıkmanın baska yolu varmı kılo vermek dısında ?

soğan kürü canm herkes çk memnun ve gerçektende düzene sokuyo bekarken yapmştm gerçektende işe yaradı smdi yne yapıyorum ama tam anlamıyla yapmak lazm 15 gn soğan 15 gn testere dşli aslan pençesi 10 gn soğan 10 civanperçemi

cıvan percemı denedm onun tek yan etkısı vardı oda alerjıms vucudumu doktu kullanamıyorm onu hassas cıldm var sogan kuru 5 6 gn denedm adetm gelmeynce braktm ben sabrsz bı ınsanm az :S

Pko ne illet bir hastalik gecmiormus kizlar uzgunum ama sogam kurunu bende denedm 5 6 gun ancak icebildm sonra icemdm smd de testere disli aslan pencesine basladm bakalm hayrlisi ins bunu icebilirm birde kizlar hayit suyu var gercktn cok ii gelior adetimi duzene soktmstu o bnm

Bu pko kadar illet bir hastalik gormedim saclarimin tepe kismini asiri derecede doktu ve hamilelik istedigim icin de cildiye drlarida ilac veremiyor ne yazikki acildikca açıldı son zamanlarda.adet donemi de ayri mesele agrilar kramplar peş peşe off offf ne cektim be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…