Pko, gebelik ve düşük...

sekerdelisi

So I am so different...
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
1.038
7
Kızlar birisi ekim diğeri kasım olmak üzere ardarda 2 kara gebe kaldım ve ikisi de düştü. çok doktor değiştirdim en son bende kanda pıhtılaşma, progesteron hormonu eksikliği ve pko oldugum ortaya çıktı. Tekrar hamile kalmak istiyorum Allah ın izniyle olacagına da çok inanıyorum. ama ya tekrar düşük olursa???? ne yapacagımı şaşırdım. laelaelaelaelae Su anda glifor isimli bir şeker ilacı kullanıyorum hormonları düzene sokmak için. doktorum hamile kalınca aspirin ve iğne tedavisine başlayacagız dedi. Benim gibi pko olup, düşük yaşayıp da şimdi bebegi olan varsa nasıl oldugu konusunda bana yardımcı olsun lütfen?

ben 4.haftada düşük yaptım
sağlıksız gebelik dediler ilk düşükte araştırma yapmıyorlar
senin neden olmuş

Geçmiş olsun. Allah sabır versin. ınş bır daha böyle bir sıkıntı yaşamadan bebeğini kucağına alırsın.

gecmis olsun cnm öncelikle bende tam 5 düsük var ilk 4 de hic bisey bulunamadi son 5. hamileligimde kan pihtilasmasi var denildi aspirin kullandim malesef yine düstü 24 eylülde smdi ise yapilan testlerim sonucu pco hastasisin denildi bebeklerin bu yüzden karninda ölüyor dediler ama daha pco tedavisine baslamadim medformin adinda bir hap kullanicam 2 ay kadar sonra hamile kalicam hayirlisi bakalim allah yardimcin olsun cnm

bende de pko var yani varmış 1 ay önce öğrendim.ekim ayında 20 haftalık bebeğimi amniyosentez sonrası kaybettim.bende glifor kullanmıştım o ay hamile kaldım ve sürekli kanamam oldu 5 ay boyunca 3-4 sefer hastanede yattım.iyi bi doktor ve hastane arayışındayım.hormonları iyice düzenlemek gerek pko da.ben <zaten pko olduğumu tahmin ediyodum ama doktor bişey demiyodu adet düzensizliği tüylenmem falan vardı 5 yıldır.diane 35 kullanıyorum şimdi.sende düşünmemeye çalış yoksa insan çok kötü oluyo günlük işlere odaklan:)

canım benim birisi 5 haftalık diğeri 3 haftalıkken düştü. sen araştırılmasını istemezsen yapmazlar canım özellikle kan pıhtılaşmasına ve pko ya baktır uzman olamayan doktorlar anlamıyor ben zorla yaptırdım testlerimi. ikinci düşükten sonra bile hala yapmayacaklardı

Keops35 canım özelden aldım mesajını ilgin için çok teşekkur ederim beni anlaman beni çok mutlu etti. ben de çok doktor gezdim hiç biri sebep bulamadı hele bir tanesi bu doğanın kanunu normal bir gebelik oluncaya kadar deneyeceksiniz demişti yıkılmıştım ama sonra simdiki doktorumu buldum gliforu verdi bana. 50 gundur kullanıyorum ilk defa bu ay adetim düzenli oldu etkisi oluyor sanırım. Ama böbreklerimi yordu agrılarım var senin kullandıgın glukofene de böbrekleri olumsuz etkiliyor mu acaba bilgin var mı? Allah ın izniyle Allah tan ümidimi hiç kesmeyecegim. Allah bagıslasın senin bebeğin olmus (Rabbim korusun). Allah kimseyi evladıyla ve evlatsızlıkla sınamasın.

bende de pko var yani varmış 1 ay önce öğrendim.ekim ayında 20 haftalık bebeğimi amniyosentez sonrası kaybettim.bende glifor kullanmıştım o ay hamile kaldım ve sürekli kanamam oldu 5 ay boyunca 3-4 sefer hastanede yattım.iyi bi doktor ve hastane arayışındayım.hormonları iyice düzenlemek gerek pko da.ben <zaten pko olduğumu tahmin ediyodum ama doktor bişey demiyodu adet düzensizliği tüylenmem falan vardı 5 yıldır.diane 35 kullanıyorum şimdi.sende düşünmemeye çalış yoksa insan çok kötü oluyo günlük işlere odaklan:)

Thedore canım pko çok zor ya. tekrar hamile kalırım da düşer diye çok korkuyorum. düşünmemeye çalısıyorum ama ben öğretmenim çalıştıgım okulda maşallah bayan öğretmenlerin çogu hamile bu yüzden hiç aklımdan çıkaramıyorum. Herseyin hayırlısı olsun

gecmis olsun cnm öncelikle bende tam 5 düsük var ilk 4 de hic bisey bulunamadi son 5. hamileligimde kan pihtilasmasi var denildi aspirin kullandim malesef yine düstü 24 eylülde smdi ise yapilan testlerim sonucu pco hastasisin denildi bebeklerin bu yüzden karninda ölüyor dediler ama daha pco tedavisine baslamadim medformin adinda bir hap kullanicam 2 ay kadar sonra hamile kalicam hayirlisi bakalim allah yardimcin olsun cnm

Canım 5 düşük dile kolay, bütün testlerini iste yoksa umursamıyor doktorlar ben zorla yaptırdım hepsini. Ben pko için glifor kullanıyorum etkisi oluyor gibi sen de ihmal etme derim

merhaba...bendede poc ve kan pıhtılaşması var.geçen sene tedavisiz ve hiç ummadığım anda hamile kaldım ama bebeğim gelişmediği için 8 haftalık alındı.6-7 aydırda tedavi görüyorum ama hamile kalamıyorum.adet düzensizliği olduğu için farlutal kullanıyorum.yumurta geliştirici serephone.insülin direnci için glifor.kan pıhtlaşması için hergün 1 fragmin iğne ve asprin birde folik asit kullanıyorum.bu kadar ilaca rağmen geçen ay hiç yumurtam oluşmadı.doktorum bu ay yumurtam oluşursa bu tedaviye devam edip çatlatma iğnesi verecek eğer olmazsa artık aşılamaya geçicez.
Rabbim ol deyince olacak hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah.:Saruboceq:

merhaba...bendede poc ve kan pıhtılaşması var.geçen sene tedavisiz ve hiç ummadığım anda hamile kaldım ama bebeğim gelişmediği için 8 haftalık alındı.6-7 aydırda tedavi görüyorum ama hamile kalamıyorum.adet düzensizliği olduğu için farlutal kullanıyorum.yumurta geliştirici serephone.insülin direnci için glifor.kan pıhtlaşması için hergün 1 fragmin iğne ve asprin birde folik asit kullanıyorum.bu kadar ilaca rağmen geçen ay hiç yumurtam oluşmadı.doktorum bu ay yumurtam oluşursa bu tedaviye devam edip çatlatma iğnesi verecek eğer olmazsa artık aşılamaya geçicez.
Rabbim ol deyince olacak hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah.:Saruboceq:

Daisy-81 canım geçmiş olsun Allah ım bizlere de bebekler nasip edecek ben çok umutluyum. bende de pko ve pıhtılaşma var. doktorum hamile kalınca iğne tedavisine başlayacagız dedi ben daha önce başlayamaz mıyım dedim iğnenin yan etkileri çok fazla vucudunu mahveder dedi sana oyle bisey soylemediler mi

inşallah canım bende çok umutluyum.sanada çok geçmiş olsun.
benim kan pıhtılaşmam bebekten çok önce ortaya çıktı.3 yıl önce bacağımda kan pıhtısı oluştu ve DVT geçirdim.emboli atma riskim vardı bi süre tedavi gördüm.şimdi bebek istediğimiz için tedavi olmak zorundayım kullandığım ilaçlarda tekrar pıhtı oluşmasına neden olur tetikler diye kullanmak zorundayım.bi arkadaşım ondada pıhtılaşma var ama sadece hamileliğinde kullanıyor iğneyi.benimki sizinkinden farklı ben hamilelik önceside kullanmak zorundayım.

X