Gebeliğe Hazırlık Pko düzensiz adet

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozlemy22

Çok şükür Rabbim ❤😇
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
293
102
103
28
Slm kızlar sağ overde kistlerim var.adetlerim.düzensiz kasımda ilaçla adet oldum aralık ve ocakta olmadim.şubat 11de oldum hamile kalmak istiyorum ama olmuyor yumurtlama günü nü de hesaplayamiyrum eşim şuan issiz sigortamiz yok ücretli olduğu için hastaneye de gidemiyorum.napicam bilmiyorum etrafimda herkes hamile 2. 3.çocukları oluyor ben hala adetle bogusuyorum

Merhaba ben de ekim ayinda adet gecikmesi ile doktora gittim ve polikistik görünüm olduğunu söyledi doktorum. 3 ay doğum kontrol hapı kullandım hormon değerlerim normale dönmüştü fakat polikistik görünüm devam ediyordu. Doktorum 3 ay daha kullanmam gerektiğini söyledi fakat ben cocuk düşündüğüm icin kullanmadım ve baska doktora gittim su an yapılacak her şey yapılmış 3 ay kendin dene hamile kalmayı su an her şey olmasi gerektiği şekilde dedi. Bu arada ilacı bırakmış olmama rağmen reglim 3 aydır düzenli. Yumurtlama testi kullandım bu ay ve soğan suyu içtim ben de sonucu bekliyorum. Stres yapmamak en önemlisi sanirim

Slm kızlar sağ overde kistlerim var.adetlerim.düzensiz kasımda ilaçla adet oldum aralık ve ocakta olmadim.şubat 11de oldum hamile kalmak istiyorum ama olmuyor yumurtlama günü nü de hesaplayamiyrum eşim şuan issiz sigortamiz yok ücretli olduğu için hastaneye de gidemiyorum.napicam bilmiyorum etrafimda herkes hamile 2. 3.çocukları oluyor ben hala adetle bogusuyorum
Bende pcoluyum kızımı 6 yıl sonra aldım kucagıma şimdi 2.için uğrasıyorum. İnofolic combi içiyorum ve pcoya cok iyiymiş doktorum demişti.

Henüz 6aylik evliyim ama bu illet yüzünden üzülüyorum insanın elinde olmuyor Allah kimseye yaşatmasın.kimisi var oluyor çöpe atiyo kimisi de benim gibi cok istemesine hayal etmesine rağmen olmuyor.ki ben hep çocukları çok sevmisimdir bakmisimdir evlenince hemen olsun istiyodum.benden sonra evlenenlerin hamilelik haberini aldım ama bende hic bi şey yok canım yaniyo asla olmucakta biliyorum kistten ve başka hastaliklarimdan dolayı hep evlat hasreti cekicem esimi çok seviyorum oda beni çok seviyor biliyorum.en iyisi boşanmak en azından o sonra evlenir çocuğu olur babalık içinde kalmaz.

Back