Gebeliğe Hazırlık Pko Dusukten sonra gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cennet Annesi

PAPATYAA 🐣 MELİSA 🧚‍♀️🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
805
9.684
138
29
Selam. Bende yumurtalama tembelligi var ilk asilamamda hamile kalamdim. 2. Asilamada yumurtalrim oldu buyudu ama asilama oldgumda yumurtam catlamdi. Asilama bsouna gtti ve o catlmaayan yumurtalar 38 mmye kadar buyudu ve evde iliskiyle kendiliginden tuttu ne zaman catladgi belli degil. Ve 4uze gebe kaldim bebeklerim asagidaydi ve rahim agzina baski yaoiyrolardi resuksiyon yaoildi 2 tanesine ve hersey yolunda ilerlerkn bir sure sonra kanamam basldi ve hastaneye yattim. Hastnede yattigim 4. Normal dogum sancim basldi ogun baya parcalr doktum ve bebeklerkm yorgun dustuler. Diger gunde ayni dogum sancimla yattgim yatakta plesantasina kalana kadar kendim dogurdum 13 hftaliklardi kaybettim. Rahim icim temizledndi. Bu tarz dusuk yada erkn dogum mu diyim ne diyim bilmiyrkum yapip pkolu olup sonradan normalden hamile kalan varmi. Kizlar yardmci olurmusinuz.

Çok geçmiş olsun canım bende pkoluyum ama benim düşüklerim ilk haftalarda olmuştu tekrar elbette hamile kalırsın inşallah :)

Canım doktorum bana da pko var demişti iki ay doğum kontrol hapı kullan dedi 1 ay kullandım diğer ay soğan kürü yaptım 4.ay hamile olduğumu öğrendim tekrar hiç kontrole gitmedim de ne durumda kafaya da takmadım Rabbim e sığındım çok şükür 4 aylık olduk Sağlıkla kucağıma alırsam inşallah

Insallah canim bana sogan suyu dokunuyo icemiyirum migdem den dolayi hersey nasp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…