• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko-duphaston-kasik agrilari

smiley

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2008
367
7
318
38
Merhaba arkadaslar,
Ben PKO luyum :)
Doktorum duphaston tablet kullanmami onerdi. Bende kullandim. Ama adet olmadim. Bugun 9.gunu.
Kasiklarimda asiri derece agri var.
Test yaotim hamile olabilir miyim diye, ama maalesef negatif cikti.
Acaba neler oluyor?
Neden bu kasik agrilari??
Ve adetimin ilaci icttikten sonra kacinci gunde gelmesi gerekiyordu...

canım o ilacı bnmde 2. kez kullanışım ilkinde ilaç bittikten 5.günü olmuştum .. Sanırım 10 güne kadar olman gerekiyor..

Doktor bana da duphaston verdi ve ilaç dün bitti. Günlerdir bel ağrısı cekiyorum bi türlü olamıyorum. Çok sıkıldım artık :(( bi de tatlım PKO dediğin ne ki? Ben bilmiyorum. Ben doktora adetim yaklaşık 20 gün gecikti diye gittim, bu ilacı verdi :S

merhaba kızlar ben yeni üye oldum bu siteyi hep takip ediyorum.bende de polikistik over var.kendimi bildim bileli kendiligenden adet olmuyorum.uzun bi süre dogum kontrol hapi kullandim neyse hikayem baya uzun
kisaca sunu söyleyeyim yaklasik 9 aydir duphasto kullaniyorum.kullandigim sure boyunca ilac bittikten sonra 4.gunu regl oluyorum.2 ay önce 6.günde oldu ve cok az oldum 10gün sonra tekrar kananam oldu ve bir gece önce inanilmaz agrim oldu kasildim resmen kananam olunca hemen bir gun sonra doktora gittim kistim patlamis ve kanama yapmis 15 gun sonra cagirdi kanamayla birlikte atilmis kist.sonraki ay duphaston ile yine ilac bitince 4.gunu oldum.bu ay ilac bittikten sonra 13.gun kanamam oldu kanda gebelik testi yapildi negatif.tekrardan kist olusmus bu ay dogum kontrol hapi verdi kist giderse yumurta tedavisine baslayacagiz demem o ki duphaston bittikten sonra 10 gun icinde adet olunmasi gerekir olmuyosa gebelik yok ise muhtemelen kist vardir

Back