PKO cinsel ilişkide ağrı yapar mı?

normajeanm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
7
5
1
29
Merhaba arkadaşlar,
İlişkide ilk başta sorun yokken derinleştiğinde, derin bir ağrı yaşıyorum karnımda. İlk kez doktora gittiğimde rahim ağzı enfeksiyonu (vajinit) demişti. Bir sene sonra başka bir doktora da gittim, adet düzensizliğim de olduğu için doğrudan kiste yöneldi. Enfeksiyonla ilgili bir şey de demedi. Polikistik over var yüksek ihtimalle, doğum kontrol kullandıralım dedi. Kafam karıştı o yüzden. Deneyimi ya da bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Çok mutlu olurum gerçekten

hiç alakası yok sağlam pcosluyumdur.. evliliğimin ilk aylarında zorlanma ağrı olurdu ancak sonrasında tamamen geçti..bu biraz kendini rahat bırakmanla da alakalı ayrıca enfeksiyon vs olabilir..ama pco ile bağlantılı olduğunu zannetmiyorum..tabi doktorlar daha iyi bilir

İnternette de öyle okudum ama doktorun pkoya yönelmesi garip geldi sadece, belki de o daha ciddi diye düşünmüştür bilemedim vallahi yıldım Teşekkür ederim

İnternette de öyle okudum ama doktorun pkoya yönelmesi garip geldi sadece, belki de o daha ciddi diye düşünmüştür bilemedim vallahi yıldım Teşekkür ederim
'pko var büyük ihtimalle'
bu cümle çok saçma geldi
Doktor ihtimale göre konuşmaz ki görüyorsa vardir

Bilmiyorum ultrasona da girdim ama sonuca bakan gençti öğrencidir belki Tekrar doktoruma gideceğim bakalım esas o ne diyecek çünkü enfeksiyon işi de canımı sıkıyor
Kist ve miyomda da ağrılı cinsel ilişki belirtidir, ben de yaşadım. Detaylıca muayene olmanız iyi olur, alttan da ultrason ile bakılmasını isteyin, karın ultrasonunda cihaz iyi değilse görülmeyebiliyor.

Teşekkür ederim kusura bakma şimdi gördüm Alttan ultrasonla baktılar, zaten rahim ağzı enfeksiyonu olsaydı görünürdü değil mi o ultrasonda? Bir şey demediklerine göre yok sanırım

Teşekkür ederim kusura bakma şimdi gördüm Alttan ultrasonla baktılar, zaten rahim ağzı enfeksiyonu olsaydı görünürdü değil mi o ultrasonda? Bir şey demediklerine göre yok sanırım
Evet görünürdü. Demek ki enfeksiyon, kist gibi bir sebebi yok ağrının, bu iyi bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…