• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKO ÇİKOLATA KİSTİ :(

yaserr

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2014
76
2
16
34
Ankara
Kızlar çikolata kisti olup hamile kalanınız var mı ??
Benim 5 ay önce sol yumurtalığım alındı.simdide sağ yumurtalığımda 1.5 cm çikolata kisti var ve polikistik overliyim. Çok korkuyorum diğer yumurtalığımda gidicek diye :KK43: doktorum henüz hiç bi bilgi vermedi. Sadece kan tahlili yapıcaz adetin 3.cü günü dedi ama adetlerim düzensiz oldugu için bi türlü testide yaptıramadm. Bilgisi olan varsa lütfen yazsn iyi bişeyler duymaya ihtiyacım var :KK43:

Cok gecmis olsun, tupmu alindi yumurtalikmi? Ayrica neden, patladimi?

Bende ileri endoluyum maalesef ama korkma 1,5 cm lik kist yuzunden yumurtaligin alinmaz eger doktorun boyle bibihtimalden bahsediyorsa yumurtalarini dondurtamazmisin?

Cok gecmis olsun, tupmu alindi yumurtalikmi? Ayrica neden, patladimi?

Bende ileri endoluyum maalesef ama korkma 1,5 cm lik kist yuzunden yumurtaligin alinmaz eger doktorun boyle bibihtimalden bahsediyorsa yumurtalarini dondurtamazmisin?
Yumurtalıgım alındı kendi etrafında döndü kangrene cevrmiş sol yumurtalık alındı. Doktorum henüz bişi demedi adet olmamı bklıyoruz fakat hala olmadım

Benim bizzat tanıdığım çikolata kisti olan ve çalışırken işyerinde patlayan arkadaşım çocuğum olmaz diye ağlıyordu ama şimdi nurtopu gibi bir bebeği var
Hastalığı hiç bilmiyorum yorum yapamiycam sadece umut olmak istedim

Back