• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PKO Çatlatma İğnesi Sonrası Regl?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Girlpower22

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
184
325
23
27
Geçen ay bugün 19 Kasım çatlatma iğnesi oldum. Hala regl olmadım. 45-49 gün arası regl oluyorum polikistik over olduğu için. Sanırım normal döngümde adet olucam yine. Ben iğne sonrası 15 günde adet olunur diye okumuştum ama benim gibi iğneye rağmen kendi döngü süresinde adet olan var mı? Normal mi bu?

Geçen ay bugün 19 Kasım çatlatma iğnesi oldum. Hala regl olmadım. 45-49 gün arası regl oluyorum polikistik over olduğu için. Sanırım normal döngümde adet olucam yine. Ben iğne sonrası 15 günde adet olunur diye okumuştum ama benim gibi iğneye rağmen kendi döngü süresinde adet olan var mı? Normal mi bu?
Femara kullandigimdan beri 17. Gun adet oldum hep, çatlama ignesinden sonra da tam 14. Gune denk geldi. Streste etkili olabilir uzamasina gebelikte olabilir ama duzene sokuyor diye biliyorum ilac ve igne

Polikistik over olsan da yumurta ilaçlarla oluştuğu için iğneden sonra genelde 15-18. günler arası adet olunuyor. Belki farklı birşey olmuştur, doktora görün biraz daha gecikirse.

16 mm de iğne yaptırdı doktor. Kistleşecek kadar büyük yumurtam yoktu ama? Ve çatladığına eminim çünkü ilk defa yumurtlama akıntım olmuştu.
Akıntı çatlama olmasa da olabiliyor. İkisi bağımsız bildiğim kadarıyla. Benim dr um 22mm altına iğne vermiyor. Bu sayıları duyunca şoke oluyorum.

Akıntı çatlama olmasa da olabiliyor. İkisi bağımsız bildiğim kadarıyla. Benim dr um 22mm altına iğne vermiyor. Bu sayıları duyunca şoke oluyorum.
22 den sonrası zaten kistleşir çatlamaz bildiğim kadarıyla. 16 mm ile arkadaşım ilk denemesinde hamile kaldı mesela🤷🏻‍♀️ 16-22 arası çatlatmaya uygun boyut.

22 den sonrası zaten kistleşir çatlamaz bildiğim kadarıyla. 16 mm ile arkadaşım ilk denemesinde hamile kaldı mesela🤷🏻‍♀️ 16-22 arası çatlatmaya uygun boyut.
Ben tr de yaşamıyorum. Burada dr ların bakıl açısı farklı. 6 aydır ilaç alıyoruz ilk yumurtam 18di küçük dedi mesela. 19 du son yumurtam vermedi iğne. 26 ya kadar büyür kistleşmeden diyorlar. Çok şükür kistim de olmadı hiç. arkadaşınız için sevindim darısı başınıza.

Kan testi yaptırdınız mı

Kan testi yaptırdınız mı
5 gün önce idrar testi yaptığımda böyle çıkmıştı hem de ilk 10 dakikada. Ama ertesi gün başka markayla yaptım negatifti. O yüzden kan vermedim.

Eklentiler

• Screenshot_20201219-204308.jpg
    Screenshot_20201219-204308.jpg
    116,9 KB · Görüntüleme: 130
Ben tr de yaşamıyorum. Burada dr ların bakıl açısı farklı. 6 aydır ilaç alıyoruz ilk yumurtam 18di küçük dedi mesela. 19 du son yumurtam vermedi iğne. 26 ya kadar büyür kistleşmeden diyorlar. Çok şükür kistim de olmadı hiç. arkadaşınız için sevindim darısı başınıza.
Amin inşallah rabbim size de nasip etsin hayırlısıyla 🤲🏻

Pazartesi günü bta Hcg yaptır kuzum. Adet olmaman imkansız çünkü

Benimde reglim düzensizdir çatlatma iğnesi oldum 30 günde adet oldum canım bi doktora danış istersen

İğne sonrası bende normal adet tarihimde adet ol uştum pkolar da o denilen gibi 15. Günde olmuyor sanırım

Back