pko-aşılama-ohss-kimyasal gebelik

aylin-t

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
2.072
1.075
133
35
merhabalar ;
ben 2.5 yıldır bebek için tedavi görüyorum. polikistik over hastasıyım. geçen sene eylül ayında aşılama yapıldı fakat ohss gelişti hastahanede yatarak tedavi edildim. hiçbir zaman gebelik yaşamadım. adetlerim çok düzensiz. 2 ay önce doktorumu değiştirdim. klomen tedavisine başlandı ilk tedavide sağda 2 solda 1 yumurta oluştu çatlatma iğnesi yapıldı fakat birlikte olamadık. ikinci tedavide 1 yumurta gelişti çatlatma iğnesi yapıldı 4gün sonra idrar testinde gebelik çıktı. kan testi yaptırdım 25.99 2 gün sonra 13.57 4 gün sonra ise 0,75. klomen kullanmaya başladığımdan beri yani 2 aydır adetlerim düzenli hiçbir gecikme yaşamadım. doktor kimyasal gebelik dedi. daha önceden rahim filmi çektirmiştim rahim etrafı pürüzlü bakmamız lazım dedi doktor. birde siz yorumlarmısınız? teşekkürler.

Eklentiler

• untitled.png
    749,8 KB · Görüntüleme: 430
  • 1untitled.png
    744,9 KB · Görüntüleme: 191
  • 1untitled.png
    744,9 KB · Görüntüleme: 161
Merhabalar :Rahım - tup fılmı normal gozukmekte.2.5 yıl gıbı uzun bır sure .Yumurtlatma tedavılerı yapılmıs saglıklı gebelık elde edılememıs olması ve ohss gelısmıs olması nedenı ıle ureme ıle ılgılı deneyımlı bır hekım tarafından hangı yoldan gıdılmelı karar verılmesı faydalı olucaktır.Sıze hem emnıyet ( ohss gelısmemesı ıcın ozel catlatma ıgnelerı kullanımı ve embrıo dondurulması)hem daha yuksek gebelık oranı verecek tup bebek mı ? yapılmalı ? bu konular üzerınde detaylı bılgı verılecektır.
Bol sans dılerım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…