PKO arkadaşlar Size İHTİYACIM var..

peki canım kist ameliyatı neden oldun_?

uzun süren tedai kaç yıl sürdü _?

kaç yaşında hamile kaldın _??

mükemmelsin ...vallahi tebrik takdire şayansın..

ne güzlsin..

Rabb im bu cümleleri bana da nasip etsin inşaallah :)

hayırlı zamanda..

canım benim...

şimdi çocuklar naısl_?

Teşekkür ederim.
Çocuklarla harika gidiyor hayat.
Büyüdüler birazcık.
Babalarıyla da onlar bebeyken ayrılmıştım ama öyle çok seviyorum ki çocuklarımı inanılmaz mutlu huzurlu bir hayatımız var Allah nazarlardan saklasın..
Kahraman annem dediler mi dünyalar benim oluyor..

Yumurtalıklarımda kistler oluyordu. Büyüdükleri için alınıyordu. Hatta bir tanesi patlamıştı. Ameliyatla temizlemişlerdi..
Horman tedavisi uzun sürdü 2 yıl.
Sonra çocuk için 6 ay kadar tedavi yapıldı..
36 yaşımda birini 38 de ikinci evladımı doğurdum..

canımm ne güzel maaşaallah size...

eşinizle bebk olmadan sorun yaşadınız mı _?

ay maşaallah ne güzel yahu :)))
çok sevindim çok :)

kist dedğin pko'dan dolayı mı_?

çok srou soruyorum ancak bu durumda olup da bebek sahibi biriyle konuşmak beni rahatlatıyor.
seni sıkıyorsam kusuruma bakma

ay maşaallah ne güzel yahu :)))
çok sevindim çok :)

kist dedğin pko'dan dolayı mı_?

çok srou soruyorum ancak bu durumda olup da bebek sahibi biriyle konuşmak beni rahatlatıyor.
seni sıkıyorsam kusuruma bakma

Hayır hiç de sıkılmıyorum çünkü o süreci yaşamış ve ne hissetiğinizi anlayan biriyim.
Sorularınızdan rahatsız değilim ama toplu sorarsanız daha iyi olur sanırım. Bir de konusahibinin konusunu sabote ediyormuşum gibi geldi bana. Kusurumuza bakmaz inşallah.
Polikistik over zaten yumurtalık kistleri demek.
Yaşınızı bilmiyorum ama ben o yaşta hem de aklımda yokken hamile kalabildiysem sizin de olabilir.
Dua edin, sabırsızlanmayın ve mümkün olduğunca kafanıza takmayın ve de o kilolardan kurtulun..
İnşallah müjdeli haberi de verirsiniz..

inşaallah .dua ediyorum :)

ben de 28 yaşındayım, 2 sene öncesine kadar hiçbir sıkıntım yoktu. 26-27 günde bir adet olurdum
yumurtlama günümü bile farkederdim.
kilom yok, kıllanmam yok, sivilcem yok.
2 sene önce düzensizlik başladı ve gittikçe arttı.
overlerimde polikist görünümü çıktı (kaldı ki önceden yoktu usgde)
hormonlarım da sapıtmış.
yani gayet güzel sonradan pcos olunabiliyormuş.
benim doktorum doğum kontrol hapı önerdi, hormonlarımı düzenlemek için.
çocuk istediğim için kullanmak istemiyorum ama belki fikir değiştirebilirim.
yani o haplar pcos yapmaz, tam tersi hormonları düzenler.

bılmıyorum içinde bulunduuğum psikoloji beni buna itti ne yazık ki.. (

günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.. :)

dualarla her şey daha güzel olacak inşaalllah :)

moral bozmak yok :)

Rabb imiz büyük :)

Arkadaşlar merhaba hepimizin bir hikayesi var bende hikayemi paylaşmak istedimki sizlere umut olsun diye ne ılursa olsun umudunuzu yitirmeyin...ben 29 yaşındayım 4 yıllık evliyim yaklaşık 1,5 yıl korunduktan sonra çocuk istedik 5-6 ay korunmadık ama olmadı doktora gittiğimde pko hastası olduğumu öğrendim doktorum kendiliğinden hamile kalman çok zor dedi klomen+prgnil iğne ile 5 ay kadar tedavi gördüm bu süreçte destekleyici olarak glukofen ve rahim kalınlaştırıcı ilaçlar kullandım fakat yine olmadı bize bir kaç ay ara verelim psikolojik olarak rahatlaman lazım dedi biz bir kaç ay ara verdikten sonra tekrar gittiğimizde bana yumurtamın bile olmadığını söyledi ve benim artık tüp bebek tedavisine başlamam gerektiğini söyledi kendisi aşılamaya sıcak bakmıyordu vakit kaybı olarak görüyordu...bu süreç içerisinde eşimden allah razı olsun umudumuzu kaybetmiycez devam edicez tüp bebeğede gitmiycez dedi ve biz başka bir doktor ile yola devam etmeye karar verdik yeni doktorumuzun ilgi ve alakası çok çok iyiydi yapılan tedavivnin yanlış olmadığını sadece eksik olduğunu anlattı bize ve bizden bir çok tahlil istedi pko dışında başka bir sıkıntının olup olmadığını bilmem gerekiyor dedi ve nihayetinde tahlil sonuçlarını aldığımzda troidlerimin hızlı çalıştığını öğrendik ve bununda gebeliği engelleyebileceğini öğrendik doktorum öncelikle troidini düzenlememiz lazım sonrasında tedaviye devam etmemiz lazım dedi biz tedaviye 2 ay ara verdik troidler normale döndü tekrar bir ay klomen kullandım tekrar kontrole gittiğimde aynı hüsranla karşılaştım yumurta yok bunarada tekrar troidler alt üst oldu tekrar ara verdik vs vs derken bu süreçte ne kada yıprandığımızı psikolojik savaşımızı düşünün artık yinede hiç isyan etmedik ve hep inandık geçen ay troid tahlil sonucum biraz düzelmişti ve ben geçen ay tedavisiz ilaçsız tamamen doğal bir şekilde 2 yıllık bir mücadeleden sonra hamile kalmışım dün ramazanın ilk günü bu mübarek günlerde 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim hamd olsun çok şükür rabbime bize bu sevinci yaşattığı için rabbim bu mübRek günler yüzü suyu hürmetine inşallah isteyen herkeze nasip etsin. Ne olursa olsun pes etmeyin umudunuzu yitirmeyin rabbim yar ve yardımcınız olsun...bu arada pko hastası olduğum ve düzenli yumurtlamam olmadığı için doktorum 4 ay önce multiver diye destekleyici bir vitamin vermişti belki onund etkisi olmuş olabilir paylaşmak istedim sizlerle yumurtlamayı teşvik edici olduğunu söylemişti bana sizlerde doktorunuza sorabilirsiniz dilerseniz. Takrardan hepinizin rabim gönlüne göre versin en kısa sürede bebişerinizi kucağınıza alırsınız inşallah

kızlar
dün başka bir dr a gittim..

akıntı normal dedi..
yeşil sarı ve kokulu olursa sıkıntı olabilir onun dışında senin ki normal dedi..
inoofoliccombi ilacı vermişti diğer dr ..onun hiç bi faydası olmaz dedi..
glifor verdi ..
ve de adetin 21. günü yumurtlamanın miktarı olup olmamasına bakacağız test yapılcak dedi...
çok şükür :)
bu dr daha samimi ve bigili geldi..
inşaallah her şey daha güzel olacak :)
adet oluyorum sanki bugün bakalım ilerieyen saatler belirlenecek :)

aylar öncesinde yazdığım bir yazı...
arzu ya ilk gidişim..
çok şükür ki şimdi bebeğim için gidiyorum bin şükür:..
pko lu arkadaşlar ümitsiz olmayın inşallah her şey güzel olacak en hayırlı zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…