Cyclo-progynova kullanırken korunmanızı söylemedimi doktorunuz benimki öyle demişti :S onun dışında adetin geçikene kadarki süreçte kullandığın ilaçların bir zararı olmaz diyorlar.
Bu zamanlarda kullanılan ilaçların gebeliğe zararı olmadığını biliyorum ben.
(Sanırım yanlış anladım. Siz gebelik olmuş mudur diye mi sordunuz ki)
Cyclo-progynova kullanırken korunmanızı söylemedimi doktorunuz benimki öyle demişti :S onun dışında adetin geçikene kadarki süreçte kullandığın ilaçların bir zararı olmaz diyorlar.
evet. zaten en son adet tarihimden 3 gun gectım ama dedığım gbı anormal bir kanama olmuştu 15 gün sürdü zaten. birde kullandığım ilaç var acaba o bitincemi olacağım bilmiyorum ki.. idrarda baksam mıçıkar mı son adet tarihmle bugun tam 1 ay oldu acaba cyclo prog ilacı kullandgm için mi böle oldu.
Ben de pko hastasıydım.
Gebelik olmuyordu olsa da zaten düşüyordu.
Klomenler pregnyl iğneler.
Sonra doktorum dedi ki bunu kafandan atman lazım. Stres yumurta için tehlikeli. Ama nasıl atayım en çok istediğim şey anne olmak.
Her regl döneminde beş gün önceden test yapmaya başlardım. normal reglden bir gün önce silik olarak çıkabiliyor. Bence eczane testlerinden çıkabilir böyle içiniz içiniz yiyeceğine deneyin bir tane. Ama kan testi en güvenilir ve en hızlı sonuç veren test.
Bu arada 35 yaşımdayken ve ben anne olamayacağım diye düşündüğüm ve hiç test almadığım ay hamile olduğumu öğrendim.
36 da doğurdum. En garibi 2 yıl sonra hiç de olmayacak bir şekilde diğer çocuğuma hamile kalmışım.
Kısmete çok inanıyorum.
Ve herşeyin bir vakti olduğuna..
İnşallah sizin için de o vakit vardır ve çok yakındır..
çok
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BERU HANIM.. BEN 2 DOKTORA GITTIM BIRI VAR VIRI YOK DEDİ İKİSİDE SADECE ULATRSN GÖRÜNTÜSÜ İLE KARAR VERDİ!! HAMİLELİK OLMAZSA TAHLİL YAPTIRACAGIM BU AY NE KİLO VAR ABARTILI NE KILLANMA NE FARKLI BIRSEY BEKARKEN HER AY ADET OLURDUM DUZENLİ. NEZMN D.KONTROL HAPI KULLANDIM OZMN KÖTÜ OLDU BENCE HERSEY
Ben de pko hastasıydım.
Gebelik olmuyordu olsa da zaten düşüyordu.
Klomenler pregnyl iğneler.
Sonra doktorum dedi ki bunu kafandan atman lazım. Stres yumurta için tehlikeli. Ama nasıl atayım en çok istediğim şey anne olmak.
Her regl döneminde beş gün önceden test yapmaya başlardım. normal reglden bir gün önce silik olarak çıkabiliyor. Bence eczane testlerinden çıkabilir böyle içiniz içiniz yiyeceğine deneyin bir tane. Ama kan testi en güvenilir ve en hızlı sonuç veren test.
Bu arada 35 yaşımdayken ve ben anne olamayacağım diye düşündüğüm ve hiç test almadığım ay hamile olduğumu öğrendim.
36 da doğurdum. En garibi 2 yıl sonra hiç de olmayacak bir şekilde diğer çocuğuma hamile kalmışım.
Kısmete çok inanıyorum.
Ve herşeyin bir vakti olduğuna..
İnşallah sizin için de o vakit vardır ve çok yakındır..
aa çok sevindim ne güzel :)
bn de de pkko' var..
infolic combi kullanıyorum :))
1 haftadır...
kilo vermem gerekiyor ...:)
diyete başladım çok şükür kilo vermeye başladım çok şükür...:))
aa çok sevindim ne güzel :)
bn de de pkko' var..
infolic combi kullanıyorum :))
1 haftadır...
kilo vermem gerekiyor ...:)
diyete başladım çok şükür kilo vermeye başladım çok şükür...:))
İnşallah beklediğiniz haberi alırsınız siz de.
İyi değinmişsiniz bu konuya çünkü ben de o dönemde çok kilo vermiştim.
Kiloyla alakalı hamile kalabilmek..
benim kilo 86 ,6 idi ...kilonuz fazlamı :s benım normal ya kıllanma fln da yok anlamıyorum.......
İnşallah beklediğiniz haberi alırsınız siz de.
İyi değinmişsiniz bu konuya çünkü ben de o dönemde çok kilo vermiştim.
Kiloyla alakalı hamile kalabilmek..
yaa :) siz ne kadar ilaç kulandınız :)
iki çocuk ne güzel Allah ım ömür versin :))
şu 3 ay korunacaz inşaallah çünkü kilo skıntı teşkil eidyor..
peki senin hamileliğin felan nasıl geçti kuzum :?
Hamileliklerim süperdi.
Hiçbirşeyi dert etmeyecek edemeyecek kadar mutluydum çünkü.
İçimdeki mucizenin keyfini hiçbirşey bozmamalıydı.
doğuma kadar mide bunaltısı ve bile hoştu benim için..
Hayatta en çok istediğim şey anne olmaktı ve Rabbim lütfetti çok şükür.