PKO arkadaşlar Size İHTİYACIM var..

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
Öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum herkese.
arkadaşlar kafam ruhum o kadar karışık ki lütfen benim gibi olanlardan destek ve tecrübe bekliyorum. 2yıldır evliyim. şunu belirtiyim bekarken hiç bir sorunum yoktu. d.kontrol hapı kullandım 1yıl küsür. bıraktıktan sonra düzensizlikler fark edildi yaklaşık 3 aydır ilaçlı tedavi görüyorum . ilaçlardan nefret eder hale geldim . son adetim 25 gün önce falan oldu yaklaşık 15 gün sürdü. bir başka doktor Cyclo-progynova ilacı verdi 21 gun kullan adet 3.günü hormon testleri yapıcz dedı. Aynı zamanda unfolıc kullanıyorum ondan memnunum suya katılan ilaç bitkisel deniyor hatta. doktor muayene ettikten sonra ben yumurtadanda birsey görmedım dedi. (p.kistikover göürünümü yani)
Neyse ben ilacımı kullanıyorum bitmesine 5 tablet fln var korunmasız ilişki devam ediyor yumurtlama olduğunu hıssetmeye başladım ( akıntı, vucudum sıcaktı ve hafif agrı kasıklarımda) özellikle ozamanlar ilişki oldu . Şimdi çok endişeliyim gebelik olmuşmudur ilaç kullanırken içim hiç rahat değil hiç ... ne yapacağımı bilmiyorum ( bir an önce bebeğim olsun sağlıklı inş. onu ıstıyorum
mad:

Hayırlı ramazanlar şu mübarek aylarda rabbim hepimizin beklediklerini nasip etsin.

Bu zamanlarda kullanılan ilaçların gebeliğe zararı olmadığını biliyorum ben.

(Sanırım yanlış anladım. Siz gebelik olmuş mudur diye mi sordunuz ki)

Cyclo-progynova kullanırken korunmanızı söylemedimi doktorunuz benimki öyle demişti :S onun dışında adetin geçikene kadarki süreçte kullandığın ilaçların bir zararı olmaz diyorlar.

Cyclo-progynova kullanırken korunmanızı söylemedimi doktorunuz benimki öyle demişti :S onun dışında adetin geçikene kadarki süreçte kullandığın ilaçların bir zararı olmaz diyorlar.

yok korunun falan demedi inş birşey olmaz ya..

Bu zamanlarda kullanılan ilaçların gebeliğe zararı olmadığını biliyorum ben.

(Sanırım yanlış anladım. Siz gebelik olmuş mudur diye mi sordunuz ki)

evet. zaten en son adet tarihimden 3 gun gectım ama dedığım gbı anormal bir kanama olmuştu 15 gün sürdü zaten. birde kullandığım ilaç var acaba o bitincemi olacağım bilmiyorum ki.. idrarda baksam mı çıkar mı son adet tarihmle bugun tam 1 ay oldu acaba cyclo prog ilacı kullandgm için mi böle oldu.

gecen ay dedığım gbı anormal bir kanama olmuştu 15 gün sürdü zaten. son adet tarihmle bugun tam 1 ay oldu
acaba cyclo prog ilacı kullandgm için mi adet olamayacağım hani bitince olunuyor ya 5 tablet falan kaldı çünkü.
yada hamile kalmış olabilir miyim :))

Ben de pko hastasıydım.
Gebelik olmuyordu olsa da zaten düşüyordu.
Klomenler pregnyl iğneler.
Sonra doktorum dedi ki bunu kafandan atman lazım. Stres yumurta için tehlikeli. Ama nasıl atayım en çok istediğim şey anne olmak.
Her regl döneminde beş gün önceden test yapmaya başlardım. normal reglden bir gün önce silik olarak çıkabiliyor. Bence eczane testlerinden çıkabilir böyle içiniz içiniz yiyeceğine deneyin bir tane. Ama kan testi en güvenilir ve en hızlı sonuç veren test.
Bu arada 35 yaşımdayken ve ben anne olamayacağım diye düşündüğüm ve hiç test almadığım ay hamile olduğumu öğrendim.
36 da doğurdum. En garibi 2 yıl sonra hiç de olmayacak bir şekilde diğer çocuğuma hamile kalmışım.
Kısmete çok inanıyorum.
Ve herşeyin bir vakti olduğuna..
İnşallah sizin için de o vakit vardır ve çok yakındır..

çok

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BERU HANIM.. BEN 2 DOKTORA GITTIM BIRI VAR VIRI YOK DEDİ İKİSİDE SADECE ULATRSN GÖRÜNTÜSÜ İLE KARAR VERDİ!! HAMİLELİK OLMAZSA TAHLİL YAPTIRACAGIM BU AY NE KİLO VAR ABARTILI NE KILLANMA NE FARKLI BIRSEY BEKARKEN HER AY ADET OLURDUM DUZENLİ. NEZMN D.KONTROL HAPI KULLANDIM OZMN KÖTÜ OLDU BENCE HERSEY

Sonuçta hormon alıyorsunuz tabi..
Burdan haber vermeyi unutmayın olur mu sonucu :)

aa çok sevindim ne güzel :)

bn de de pkko' var..

infolic combi kullanıyorum :))

1 haftadır...

kilo vermem gerekiyor ...:)

diyete başladım çok şükür kilo vermeye başladım çok şükür...:))

bn de de pkko' var..

1 haftadır...

kilonuz fazlamı :s benım normal ya kıllanma fln da yok anlamıyorum.......

bn de de pkko' var..

1 haftadır...

İnşallah beklediğiniz haberi alırsınız siz de.
İyi değinmişsiniz bu konuya çünkü ben de o dönemde çok kilo vermiştim.
Kiloyla alakalı hamile kalabilmek..

yaa :) siz ne kadar ilaç kulandınız :)
iki çocuk ne güzel Allah ım ömür versin :))

şu 3 ay korunacaz inşaallah çünkü kilo skıntı teşkil eidyor..

peki senin hamileliğin felan nasıl geçti kuzum :?

yaa :) siz ne kadar ilaç kulandınız :)
iki çocuk ne güzel Allah ım ömür versin :))

Aminn.. ben uzun süre tedavi oldum.
Over kist ameliyatlarım da oldu.
Üç ay arka arkaya klomen ve pregnyl kullandım ama olmadı.
Tüp bebek diyenler de oldu özellikle yaşımdan dolayı ama gerek kalmadı çok şükür.

şu 3 ay korunacaz inşaallah çünkü kilo skıntı teşkil eidyor..

peki senin hamileliğin felan nasıl geçti kuzum :?

Hamileliklerim süperdi.
Hiçbirşeyi dert etmeyecek edemeyecek kadar mutluydum çünkü.
İçimdeki mucizenin keyfini hiçbirşey bozmamalıydı.
doğuma kadar mide bunaltısı ve bile hoştu benim için..
Hayatta en çok istediğim şey anne olmaktı ve Rabbim lütfetti çok şükür.

mükemmelsin ...vallahi tebrik takdire şayansın..

ne güzlsin..

Rabb im bu cümleleri bana da nasip etsin inşaallah :)

hayırlı zamanda..

canım benim...

şimdi çocuklar naısl_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…