• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKO adet olamama ve Spiral

yyorgunnn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
58
1
98
Selam arkadaşlar benim sorunum polikistik over bir çocuğum var bidaha düşünmedigim için dogumdan sonra spiral taktirdim herkes kanamanin arttiğini söylesede EE PKO da olduğu için adet olamiyorum sürekli doktora gittim ama sorularima yanit alamiyorum bu pko ömür boyu kaliyormu ben hep boyle 3 5 ayda birmi adet olacagim bide acaba sizce spirali cikarttirip doğum kontrol hapı kullanarak hem korunsam hem adetlerim düzene girermi?? Ve sürekli karnim agriyor adet sancisi çekiyorum resmen off çook kötü ... ama kanama falan yok ne olacak boyle yardim edin:(( bide en son doktor bana şeker ilaci vermiş ben adet düzenleyici sanmistim eczaci seker ilaci olduğunu söyledi bende 1ay kullanip biraktim tekrar randevu aldim sizce spirali cikarmalimiyim????

Merhaba,
Ben PCOS hastasının ve biliyorsunuz bu iyileşilen bir hastalık değil ama kontrol altında olmak gerekiyor. Ben şimdi siteye kendi deneyimimi paylaşmak için girdim. Tam da bu konu. Adetlerim düzensiz, prolaktin hormonum yüksekti yıllardır. Başlarda prolaktini düşürürücü ilaçlar kullandım ama fayda değil zararı oldu hep. Her hasta farklıdır bence.. Maalesef o ilaçlar bana çok zarar verdi. Sonra yıllardır, çok rahatsız olduğumda adet söktürücü ilaçla idare ettim ama Cerrahpasa da hep kontrol altında kaldım.
Benim durumumda olupta zor adet görenlere tavsiye edeceğim bir gıda takviyesi var, geçen yıl bağışıklık sistemi güçlendirmek için kullandığım bir vitamin adet düzensizliğime çok iyi geldi. GNC'de satılan 125mg resveratrol içeren balıkyağı kapsülü.. Gıda takviyesi olduğu için rahatlıkla tavsiye ediyorum. 40 yaşındayım bunca yıldır çektiğim sıkıntıları bitirdi, 28-32 gün arası adet oluyorum artık. Geçmiş olsun

Back