• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pko, adet duzensizligi, ovulasyon testleri?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yellowpepper

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
1.879
2.284
333
Selamlar herkese. Pkolu olup adet duzensizligi yasayanlar icin ovulasyon testleri nasil uygulaaniyor arkadaslar, hergun mu yapilmasi gerekiyor ? Duzenli bir adet dongumuz olmadigi icin nasil uygulandigini anlayamadim acikcasi. Tecrubeli veya bilgi sahibi olanlar yazarsa sevinirim.

Selamlar herkese. Pkolu olup adet duzensizligi yasayanlar icin ovulasyon testleri nasil uygulaaniyor arkadaslar, hergun mu yapilmasi gerekiyor ? Duzenli bir adet dongumuz olmadigi icin nasil uygulandigini anlayamadim acikcasi. Tecrubeli veya bilgi sahibi olanlar yazarsa sevinirim.
Takipteyim

adetin bittiği günden ititbareb yapmaya başla, pili görene kadar da devam etmelisin belki 7. belki 25. gün görürsün ama piki görene kadar yılmadan yapmalısın :)

Back
X