- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
-
- Konu Sahibi lamelifAmine
Kimse özeleştiri yapmıyor, herkes karşı tarafı suçluyor.
Hdp ye oy verenler kimler bilmiyorum, buraya gelip ben verdim pişman değilim diyen olmadı.Eğer PKK destekçisi değillerse,yanlış bir iş yaptıklarının farkına vardıklarını umuyorum.Hep söylerim, söylemeye de devam edeceğim, bunların amaçları Kürt halkı, ezilme, şu, bu değil. Yattıkları yerden kolay para kazansınlar, devlet bunları beslesin istiyorlar.Bu ülkede Türk, Kürt ayrımcılığı yapıldığına inanmadığım için hiçbir zaman çözüm sürecini de desteklemedim.
Gelelim hükümet yanlılarına..
Daha 1 yıl öncesinde bizler burda çözüm sürecini eleştirirken bize faşist diyen ....
" ama kürtler ezildi bu ülkede hep" diyen...
Bebek katilini adam yerine koyup çözüm süreci pazarlıklarını destekleyen...
Şehidime "Kelle" diyen adama oy veren....
PKK lı pislikleri davulla, zurnayla karşılayanları alkışlayan....
Bunları yapan ben miydim acaba?diye şüpheye düştüm yazdıklarınızı okuyunca..
Biranda hepiniz milliyetçi olmuşsunuz maşallah.
Neyse, yarın sevgili cumhurbaşkanınız tekrar Apo pisliğiyle görüşmeye karar verirse, sizde tekrar "ama onlarda insan...." Demeye başlarsınız artık...
Biraz düşünerek yazın, kendinizi yalanlamayın bari.
BİRDE ak parti sevmek sevmemek değil mesele
doğru bir politikası yok belki
ancak
hiiiiç kimse kusura bakmasın
ayan beyan hdp ye oy veren kişinin konuşmaya bile hakkı olduğunu düşünmüyorum
gavura kızıp oruç bozmak gibi bişey
yani velhasıl ben cumhuriyetciyim vay ben ülkemi seviyorum demeyecek hdpye oy veren ben o insanın vatansever olduğunu mu düşünecem peeeeeeeeeeeeeeehhh
düşünce şu zaten aynı düşünce
ak parti silahı bıraksın kendini mecliste temsil etsin demişti
girdiler azdılar hainler
e peki şimdi halkları bilmemn ne partisi vıd vıd
heeey oy verenler sizde bunun için vermediniz miii
hatta böyle anlı şanlı soktunuz
erken seçim sinyllaeri alınca adama sazı bıraktı canlı bombaları öttürdü
.....................................
her zaman her yerde söylediğim gibi ak partinin tek başına iktidar olamaması iyi bişey sonuçta 10 seneyi geçgindir başta ve toplanması gerekiyodu
ancak hdpnin barajı aşarak böyle bir çoğunlukla meclise girmesini asla hazmedemem hazmedeni kaldıramam
ve artık uyarı çağrı nedir yahu
asla kabul edilecek bi durum değil son olarak sevgili tansucummm
Eki Görüntüle 1590012
1994'de PKK'nın siyasal uzantısı DEP milletvekilleri Orhan Doğan ve Hatip Dicle 2 Mart'ta TBMM'den sivil polisler tarafından yaka paça gözaltına alınıyor.
Dönemin Başbakan'ı Tansu Çiller'e gazeteciler soruyor: " Sayın Başbakanım bunlar vekil, dokunulmazlıkları var. "
Tansu Çiller: " Başlarım şimdi onların dokunulmazlığına! "
ne içim rahatlayacak ALLAH aşkına şu saattten sonra neyi değiştirebleceksinMesele nasıl ak partiyi sevip sevmemek değil kadeşim ya sizlerin nasıl bir düşünce yapısı var ben anlamış değilim zaten anlamayayım da. Siz önce kendi yaptığınız yanlışa bakın. Buralara getirdiğiniz parti yüzünden ülke savaşa giriyor. Işidi kim besledi ? ışid terör örgütü değildir diyen kim? Suriyeye girmek için fırsat kollayan kim ? Ülkedeki kaostan tek başıona iktidar çıkarak yararlanacaklar kim?
Ya demişsiniz ya hdp ye oy verenlerin konusmaya hakkı yok diye. Asıl akp ye oy verenlerin konusmaya hakkı yok. İçiniz rahatlayacaksa dipnotta düşeyim hdp ye oy vermedim.
ne içim rahatlayacak ALLAH aşkına şu saattten sonra neyi değiştirebleceksin
sevip sevmemekten katım politikasını makul görmen görmemen
körü körüne bağlanman yada bağlanmaman
eğrisini doğrusunu görmen gerektiği yerde halk olarak
ki buna bende dahilim klavye kahramanlığı ile tepkini koymak
hayır işidi besliyor ancak savaş ta açıyor acayip bi adam bu ha
hele çıkın bi yönetin ALLAH aşkına
şu devleti
devleti devlet yönetemedi gördük
kimseye üstün gelme fikrimi kabul ettirme etmeyene hakaret etme ezme gibi düşüncem yok
hdp ye py verenler hariç
söz konusu vatansa gersi teferruat
ak partiye oy verdim çünkü daha iyisini görmedim bu onu %100 destekliyorum birtanedir candır demiyorum
yapması gerekeni yapıyor ve orda
ve kendimce orda olması şimdilik en güzeli
zaman ne gösterir bilemem inşALLAH doğru yoldayızdır ALAH cc bizimledir
neyse son olarak
Eki Görüntüle 1590029
Öğretmenlere, avukatlara, üniversitelilere kelepçe takarak gözaltı yapanlar IŞİD'in İstanbul sorumlusu olduğu belirtilen Ebu Hanzala'yı böyle gözaltına aldılar. Suriye’nin fethedilmesinden sonra sıra Türkiye’ye gelecek. İstanbul’u da alacağız inşallah” dediği kayıtları ortaya çıkmıştı.Sosyal medyada bu konuda yapilan paylasimlara bazı kişilerin giyimi sakalı yüzünden bu kişiye önyargılı yaklaşıyorsunuz İstanbul'u alacağiz dediyse alacak hali yok fikir özgürlüğü var onun niyetini Allah bilir hem İstanbul güzel şehir kim istemez ki demeleri dikkat çekti.Bir yorumcu ise bu kişinin istanbul'un iki yakasını birden almak istemiş olduğu için bölücü olmadığını ...Tek yakasını almak isteseydi bölücülük olduğundan tepki göstereceklerini söyledi...
alıntı..
dilerim inşALLAH emelinize ulaşırsınızBana yönet diyorsanız merak etmeyin yönetmek için elimden geleni yapacağım. Bu ülkenin en çok siyasetçi çıkarmış fakültelerinin birinden mezunum. Gün gelir o yerlerde ben de olurum. Siz celladınıza aşık olmaya devam edin. Allah tez zamanda gözünüzdeki perdeleri kaldırır da vicdanınızın sesi size gerçek katili,hırsızı gösterir umarım.
NTV de konuşuyorlardı akşam.Bir gazeteciydi sanırım,yada siyasetçi.Diyorki pkk aslında silah bırakmadı,sadece eylem yapmadı,onun yerine barış sürecinden istifade eylemsizlik sürecinde şehir yapılanmasına önem verdi.Olabilir neden olmasınben bu hdpkk konsunda gercekten ikilimdeyim
çözüm sürecini rafa kaldırsan şehitler olacak ,çözüm sürecine devam etsen iyiden iyiye kuduracaklar hassas bir konu der şimdi bir değil iki oldu daeş çıktı başımıza
dogru soylemıs sılah bırakmayacaklarını pkk nın merkez üssü kandil ilk gün açıkladı zatenNTV de konuşuyorlardı akşam.Bir gazeteciydi sanırım,yada siyasetçi.Diyorki pkk aslında silah bırakmadı,sadece eylem yapmadı,onun yerine barış sürecinden istifade eylemsizlik sürecinde şehir yapılanmasına önem verdi.Olabilir neden olmasın
Ooo yoklugumuzu firsat bilip arkamizdan atmissiniz bakiyorum...
Vatan millet sakarya da almis basini yurumus.
Bizim sehidimize uzulmemiz icin bunun reklamini yapmamiza gerek yok bunun icin gelip burda sizin gibi reklam kokan hareketler sergilemiyoruz. Ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan cok bu memlekette bilmediginiz sey uzerine tamamen milli duygularinizla ne guzel dokturmussunuz... Devam edin boyle. Siz sosyal medyadan savasi desteklersiniz ama cephede mehmetcik olur. Bunu da unutmayin.
Bir ara akpnin çözüm sürecini övmek teröristleri haklı bulmak, terörist ölünce üzülmek, askerimize faşist tece askeri falan demek moda olmuştu ya. Sanırım bahsettiği öyle birşey.sizli bizli konuşarak maşallah ayrımcılık devam ediyor ne güzel
bunun reklamımı olurmuş bunu da yeni duydum illa bir sebeb yada bir ağaç dalı bulup ona tutunup saçma tabirler kullanmak ta ne oluyor.bu da bir garip.
evet mehmetcik cephede savaşıyor acaba neden hemen söyleyim yukarda yazdığınız gibi sizin bizim ayrımını yapıp araya fitne fesat ve başka şeyler katılıp ülkeyi bu duruma süreklediginiz için
sizde bunu unutmayın...