PKK'ya son kez "Silah bırakın" çağrısı

parkon kürt halkına sordunmu hiç ayrımcılık yapılıyormuydı kendini ezik hissediyormuydun diye

memleketini söyleyemeyen insanlar vardı

en başında Türküm öyle gelmiş öyle gider eyvallah

ancak ondan önce insanım ve müslümanım

ne mutlu Türküm diyene sözünü ne mutlu kürdüm diyene diye değiştir

ne hissettin

gerçi ben bişey hissetmiyorum

ne mutluki gücümün yetiğince insanca yaşamaya çalışıyorum

bu ırk aidiyetinide anlamıyorum

Bu ülkedeki kavga Türk ile Kürt'ün kavgası değil, hilal ile haçın kavgasıdır. Hilalin altında bir olun çok kalabalık olacağız, göreceksiniz.

Arif Nihat ASYA

artık çözüm süreci falanda olmasın zaten

ak parti şu saatten sonra çok şey kayberder
ülkem kazanırmı bilemedim

çünkü başa geçecek vasıflı ülkeyi yönetecek hiç kimse yok

herşeyin hayırlısı olsun vatanımız tek bayrak altında kardeşce yaşanabilir ülke olsun

sen osun busun aaa gel sana haklar veriyoruz ülkesi olmasın

ben bu hdpkk konsunda gercekten ikilimdeyim
çözüm sürecini rafa kaldırsan şehitler olacak ,çözüm sürecine devam etsen iyiden iyiye kuduracaklar hassas bir konu der şimdi bir değil iki oldu daeş çıktı başımıza

Mesele nasıl ak partiyi sevip sevmemek değil kadeşim ya sizlerin nasıl bir düşünce yapısı var ben anlamış değilim zaten anlamayayım da. Siz önce kendi yaptığınız yanlışa bakın. Buralara getirdiğiniz parti yüzünden ülke savaşa giriyor. Işidi kim besledi ? ışid terör örgütü değildir diyen kim? Suriyeye girmek için fırsat kollayan kim ? Ülkedeki kaostan tek başıona iktidar çıkarak yararlanacaklar kim?

demişsiniz ya hdp ye oy verenlerin konusmaya hakkı yok diye. Asıl akp ye oy verenlerin konusmaya hakkı yok. İçiniz rahatlayacaksa dipnotta düşeyim hdp ye oy vermedim. Bunu da sıft sinirimden yazdım. Oy vermiş olsam da bu sizi zerre ilgilendirmezdi. Bu ülkenin hdp ten daha büyük sorun olan bir partisi var hemde kaç yıldır.

Biraz bakış açısının genişlemesi lazım. Ben o büyük tabloyu görün cart curt laflarından hoşlanmıyorum. Ama ülkenin son 1 haftada birden kaosa sürüklenmesinden de tek karlı cıkacak kişi belli. Bu da tesadüf değil.

Öğretmenlere, avukatlara, üniversitelilere kelepçe takarak gözaltı yapanlar IŞİD'in İstanbul sorumlusu olduğu belirtilen Ebu Hanzala'yı böyle gözaltına aldılar. Suriye’nin fethedilmesinden sonra sıra Türkiye’ye gelecek. İstanbul’u da alacağız inşallah” dediği kayıtları ortaya çıkmıştı.Sosyal medyada bu konuda yapilan paylasimlara bazı kişilerin giyimi sakalı yüzünden bu kişiye önyargılı yaklaşıyorsunuz İstanbul'u alacağiz dediyse alacak hali yok fikir özgürlüğü var onun niyetini Allah bilir hem İstanbul güzel şehir kim istemez ki demeleri dikkat çekti.Bir yorumcu ise bu kişinin istanbul'un iki yakasını birden almak istemiş olduğu için bölücü olmadığını ...Tek yakasını almak isteseydi bölücülük olduğundan tepki göstereceklerini söyledi...

alıntı..

Vallahi sinirimden gerildim yahu. Bir yerde okudum kim yazmıs hatırlamıyorum ışide emir verilmiş miş biz bu kadar güçlümüymüşüz. Yahu ışidi hem katılanlar olarak hem silah olarak destekleyen ülke kim! Yahu o suruçtaki patlama için gerçekten mitin haberinin olmadığını mı düşünüyorsunuz. Yapmayın. Sizin o çok savunduğunuz adamlar ışidin üst düzey yöneticileriyle yemekler yiyor. Siz hala bik bik. Vallahi şu topiğe uğramayacağım. İnsanı zorla elitist demokrasi sempatizanı yapar yorumlar.

ne içim rahatlayacak ALLAH aşkına şu saattten sonra neyi değiştirebleceksin

sevip sevmemekten katım politikasını makul görmen görmemen

körü körüne bağlanman yada bağlanmaman

eğrisini doğrusunu görmen gerektiği yerde halk olarak

ki buna bende dahilim klavye kahramanlığı ile tepkini koymak

hayır işidi besliyor ancak savaş ta açıyor acayip bi adam bu ha

hele çıkın bi yönetin ALLAH aşkına
şu devleti

devleti devlet yönetemedi gördük

kimseye üstün gelme fikrimi kabul ettirme etmeyene hakaret etme ezme gibi düşüncem yok

hdp ye py verenler hariç

söz konusu vatansa gersi teferruat

ak partiye oy verdim çünkü daha iyisini görmedim bu onu %100 destekliyorum birtanedir candır demiyorum

yapması gerekeni yapıyor ve orda

ve kendimce orda olması şimdilik en güzeli

zaman ne gösterir bilemem inşALLAH doğru yoldayızdır ALAH cc bizimledir

neyse son olarak

Bana yönet diyorsanız merak etmeyin yönetmek için elimden geleni yapacağım. Bu ülkenin en çok siyasetçi çıkarmış fakültelerinin birinden mezunum. Gün gelir o yerlerde ben de olurum. Siz celladınıza aşık olmaya devam edin. Allah tez zamanda gözünüzdeki perdeleri kaldırır da vicdanınızın sesi size gerçek katili,hırsızı gösterir umarım.

anladığım kadarıyla ifade verilmesi için götürülüyor sadece

ayrıca zıkım alır istanbulu

o üniversiteli dediklerinden kaç hain var biliyormusun
hayır ayan beyan taş atacak kamu malına zarar verecek gösteri esnasında gel bacım önden geçmi diyecekler o bunu kabul edecekmi

he bide üniversiteli olduğundan nasıl bu kadar emisin bu şahsın

işide gelince ALLAH onları kahhar ismiyle kahretsin

bu adamı dinledim bi baksan ağzından bal damlıyor ancak yaptıkları gördüklerimiz dehşet verici

islamı bu kadar net kullanıyolar ve bi çok insan kanıyor malesef

dilerim inşALLAH emelinize ulaşırsınız

ilk oyun ilk destekçin ben olurum

ve emin ol bi dakika bile düşünmem sana oy verirken

ama öncelikle politikanı görmem gerek tabi ülkemi gerektiği yere layık olduğu konuma getir

emin olun gerçekleri göremiyorsak göstermenizi ümid ederim

emin olun herhangi bi ironi dalga geçmek yok yazılarımda

sizi tenzih ederek söylüyorum kazı koz anlayanlar oluyorda

herşeyin hayırlısı olsun

ben gider

daha evi yönetemeden ülke yönetiyorum kahvaltı hazırlıcam

Akp pkkya tavizleri verirken çok iyiydi değil mi? Bu pkk sempatizanlarının akp düşmanlığı kadar anlamsız birşey yok. Yahu siz zaten akp sayesinde varsınız. Terörle müzakere edecem diye tepemize çıkardı sizi. Terörle müzakere değil mücadele edilir. Böyle yapa yapa ne kadar kudurmuş katil varsa cesaretlendirdiler.
Akp işide yardım göndermesini en çok lanetleyen kişilerden biriyim. Ama pkkyı şımartmasını da bir o kadar lanetliyorum. İşid kötü ama pkk iyi diyorsunuz. Yok neymiş herkes milliyetçi olmuş. Yahu herkesin tanıdığı askeri, polisi memuru var. Onları kaçıran öldüren kişilere 'ımı ınlar da insaaooooğğğn' diyenleri haklı mı bulacak sanıyorsunuz. Herkesin canı yanıyor içi gidiyor.
Maalesef ki suçu ve suçluyu övmenin yolunu açan akp sizi var etti, pkk sempatizanlarının büyük bir kısmının varlık sebebi zaten akp.

NTV de konuşuyorlardı akşam.Bir gazeteciydi sanırım,yada siyasetçi.Diyorki pkk aslında silah bırakmadı,sadece eylem yapmadı,onun yerine barış sürecinden istifade eylemsizlik sürecinde şehir yapılanmasına önem verdi.Olabilir neden olmasın

dogru soylemıs sılah bırakmayacaklarını pkk nın merkez üssü kandil ilk gün açıkladı zaten

Hdpye laf soylesen pis fasist oluyosun. Akpye laf soylesen darbeci. Pkkya laf etsen sen once Iside bak diyorlar sanki isidi desteklermisiz gibi.

Benimki gerilla onunku terorist diyenler var bir de hee onlar iste tam ibretlik.

Benim icin Pkk Isid Dhkpc ydhg ne zikkimlarsa hepsi katil teror orgutleridir. Pkkyi basimiza cikaran isidi de semirten Akpdir. Bir de Hdp belasi var ki ayri lanet.

Velhasili kelam memleketin durumu vahim. Sebep olanlari Allah bildigi gibi yapsın.

sizli bizli konuşarak maşallah ayrımcılık devam ediyor ne güzel

bunun reklamımı olurmuş bunu da yeni duydum illa bir sebeb yada bir ağaç dalı bulup ona tutunup saçma tabirler kullanmak ta ne oluyor.bu da bir garip.

evet mehmetcik cephede savaşıyor acaba neden hemen söyleyim yukarda yazdığınız gibi sizin bizim ayrımını yapıp araya fitne fesat ve başka şeyler katılıp ülkeyi bu duruma süreklediginiz için

sizde bunu unutmayın...

Bir ara akpnin çözüm sürecini övmek teröristleri haklı bulmak, terörist ölünce üzülmek, askerimize faşist tece askeri falan demek moda olmuştu ya. Sanırım bahsettiği öyle birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…