• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKK'lıların ailesine başsağlığı dilediğiniz için tebrik ederim"

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
http://odatv.com/pkklilarin-ailesine-bassagligi-dilediginiz-icin-tebrik-ederim-2402161200.html
"PKK'lıların ailesine başsağlığı dilediğiniz için tebrik ederim"
Yandaş yazar Cemile Bayraktar'ınTwitter arşivinden neler çıktı neler... Yasin Aktay konuyla ilgili Odatv'ye konuştu.
pkklilarin-ailesine-bassagligi-dilediginiz-icin-tebrik-ederim-2402161200_m2.jpg

24.02.2016 19:56 Karakter boyutu :
font_02.gif
font_04.gif

Yeni Şafak yazarı Cemile Bayraktar'ın 2011 yılında AKP'li Yasin Aktay'ın PKK'lıların ailesine başsağlığı dilemesini "tebrik ettiği" ortaya çıktı. Bayraktar, Twitter adresinden Aktay'a,"PKK'lıların ailesine başsağlığı dilediğiniz için tebrik ederim, Allah razı olsun... Duyarlılıkları bir şekilde vurgulayalım" yazdı. Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız'ın konuyu sorduğu Yasin Aktay, "kesinlikle hiçbir PKK'lıya taziyede bulunmadım" diyerek Bayraktar'ı yalanladı.

Sosyal medyada hükümete yakın Yeni Şafak'ın yazarı Cemile Bayraktar'ın bu sözleri alay konusu oldu. Bayraktar'ın bu tweetinin ortaya çıkması üzerine bu sefer 2010'da attığı bir tweet retweet edilmeye başlandı. Bayraktar o tweetinde de "BDP'li milletvekillerinin PKK'lı cenazesine gitmesini anlıyorum, ben olsam ben de giderdim" yazmıştı.

Bayraktar'ın tweetlerini Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız, Yasin Aktay'a sordu. Aktay, Bayraktar'ı kesin bir dille yalanlayarak "kesinlikle hiçbir PKK'lıya taziyede bulunmadım"dedi.

İşte yandaş yazarın o paylaşımları...

cemile.jpg

Cb60OSgW4AI2quJ.jpg

Başlı başına kendileri ile çelişkili düşünceleri.. Görüşleri, hatta yaşam biçimleri bile..
Şimdi yalan iftira hack diyecekler bunlara da..
İşime geldiği gibi sallarım, gelmeyincede çalkalarım mantığı :KK6:

"Başlarımız fikirlerimiz içinde yön değiştirebilsin diye yuvarlaktır" diye bir söz vardır ama bu sözle kastedilenin bu olduğundan emin değilim.
Bir insanın bir doğrusu olur. Tamam zaman içinde düşüncelerimiz değişebilir. Ama bu kadar da değil. Yazık. Çok yazık.

Hepsi boyleydi. Ama bunlar oldugu yerde duruyor Hdplilerin dokunulmazligi falan da kaldirilmiyor iste ancak beyaza sorusturma falan aciyorlar

"Başlarımız fikirlerimiz içinde yön değiştirebilsin diye yuvarlaktır" diye bir söz vardır ama bu sözle kastedilenin bu olduğundan emin değilim.
Bir insanın bir doğrusu olur. Tamam zaman içinde düşüncelerimiz değişebilir. Ama bu kadar da değil. Yazık. Çok yazık.
insanoğlu bu zamn içinde çıkarlar değişebilir diyede düşünebiliyor çoğu zaman

Al birini vur ötekine!
Madem duyarlılıkları vurgulamak gerek,neden bu devletin polisi,askeri şehit olunca aynı duyarlılığı göstermiyorsunuz diye sorarlar adama.

Bunların herhangi bir hayat görüşü ya da kendilerine özgü bir fikirleri yok. Görünen o ki bunu gerçekleştirecek donanım mevcut değil kafalarında, padişahları kıbleyi ne taraf seçerse o yöne dönüp niyet ediyorlar.. O yüzden tepeden tırnağa kepazeliklerle dolu bir güruh var hayatımızın içinde.. RTE ye biat ettikleri kadar Allaha biat etmiyorlar. Sorun bunun farkında olmamalarından kaynaklanıyor..

bunlar her şeyi söyleyebilir ,herşeyi yapabilir normaldir .
Aynı şeyi Selahattin söylerse,yaparsa ,Kılıçdaroğlu söylerse yaparsa o kabahat...

Alıştık bunlara da ,taraftarlarına da...

Back