bence şöyle yapalımtayyipi vuralım önce sonra halkların demokrat partisi veya komünist partiyi hükümet yapalım orduyu kaptıp pkk nın peşmerhgeleri getirelimIste ben de bu yuzden AKPye kabahat buluyorum, HDPden ziyade.. Dusman uyumadi ama sayelerinde biz uyuduk 3 sene boyunca.. Simdi de biz gittik kaos oldu diye bu isten bile siyirip oylarini arttirmaya bakiyorlar. Az bile yazmislar..
Sen yaziyi okumadan mi yorum yaziyorsun? Dediklerinin bir kismini Tayyip halletmis zaten okuduysan. Sizlerden aldigi guc sayesinde..bence şöyle yapalımtayyipi vuralım önce sonra halkların demokrat partisi veya komünist partiyi hükümet yapalım orduyu kaptıp pkk nın peşmerhgeleri getirelim
Komunist parti ne alaka?bence şöyle yapalımtayyipi vuralım önce sonra halkların demokrat partisi veya komünist partiyi hükümet yapalım orduyu kaptıp pkk nın peşmerhgeleri getirelim
Iste ben de bu yuzden AKPye kabahat buluyorum, HDPden ziyade.. Dusman uyumadi ama sayelerinde biz uyuduk 3 sene boyunca.. Simdi de biz gittik kaos oldu diye bu isten bile siyirip oylarini arttirmaya bakiyorlar. Az bile yazmislar..
bence şöyle yapalımtayyipi vuralım önce sonra halkların demokrat partisi veya komünist partiyi hükümet yapalım orduyu kaptıp pkk nın peşmerhgeleri getirelim
ben böyle bişey demedim akp varken de yokken pkk vardı bu arada amin..Allah akil fikir vicdan muhakeme yeteneği versin inşallah. Siz diyorsunuz ki akp gitti, gittiği gibi pkk birden bire bir hikmetle güçleniverdi, bulunduğu yerlere yerleşiverdi, şu teknoloji çağında gizlediği silahlar bulunamadi .. Ne diyim. Rabbim şehitlerin günahına girmekten korusun..
vardı ama çok ödün verildi ve güçlendi şimdi tabi akp geri adım attı , anladı ki teröristli anlaşma masasına oturmak yanlışmış diye ,ben böyle bişey demedim akp varken de yokken pkk vardı bu arada amin..
bence şöyle yapalımtayyipi vuralım önce sonra halkların demokrat partisi veya komünist partiyi hükümet yapalım orduyu kaptıp pkk nın peşmerhgeleri getirelim
ben böyle bişey demedim akp varken de yokken pkk vardı bu arada amin..
çok şükür ki yoklarBayan umutlu komünist parti var mı mecliste? Ben görmedim. Görseydim oyumu verirdim.
çok şükür ki yoklar
Komünist Parti değil de LDP olsun hükümet yaa, çok matrak adamlar onlar. En azından eğlenirizbence şöyle yapalımtayyipi vuralım önce sonra halkların demokrat partisi veya komünist partiyi hükümet yapalım orduyu kaptıp pkk nın peşmerhgeleri getirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?