PKK 10 TL karşılığında molotofkokteyli hazırlatıyor!

H E

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
24.858
62.723
798
31
PKK 10 TL karşılığında molotofkokteyli hazırlatıyor!

Okulları yakarak çocukların eğitim almasını engelleyen terör örgütü PKK, çözüm sürecinde huzurun resmini çizen çocuklara 10 TL ya da yarım ekmek döner karşılığında molotofkokteyli hazırlatıyor.

Çocukların eğitim alması durumunda kendisine eleman bulamayacağını bilen terör örgütü PKK, kendine ilk olarak eğitim yuvalarını hedef aldı. Bölgedeki okulları ateşe veren ve çocukları okulsuz bırakan terör örgütü, eğitim alamayan çocuklara da para karşılığında molotof kokteyli hazırlatmaya başladı.

Oysa daha geçen eğitim yılında o çocuklar çözüm süreciyle gelen barış sayesinde hayata farklı bakıyorlardı. Silahın, şiddetin olmadığı yarınların hayalini kuruyorlardı. Bugün molotof kokteyli hazırladıkları o minik ellerle, okul sıralarında hayallerindeki barışın, huzurun resmini çiziyorlardı. Onların hayallerinde silah değil, çiçekler vardı.

KÜÇÜK YAŞTA SÖMÜRÜ

Bundan rahatsız olan ve çocukların beynindeki bu algıyı yıkmak isteyen PKK, onları önce okullarından mahrum bıraktı sonra da onlara para vererek molotofkokteyli hazırlatmaya başladı. Zırhlı polis aracından çekilen görüntülerde bir evin duvarının dibine gizlenen çocuklar yaptıklarının ne olduğunun farkında bile değil. Yaşları 7 ila 10 arasında değişen 6 çocuk, ellerine verilen 5-10 lira karşılığında örgüt üyelerine molotofkokteyli hazırlıyorlar.

HDP 3 maymunu oynuyor

Bölgede huzurun yeniden tesisi için yapılan operasyonları eleştiren ve 'Çocuklar ölüyor' diyen HDP'nin, çocuklara molotof hazırlattıran terör örgütüne yönelik tek bir söz söylememesi dikkat çekiyor. Çocukların şiddetin ve savaşın bir parçası haline getiren örgüte karşı sessiz kalmayı tercih eden HDP, bölgede bugüne kadar onlarca okulun teröristler tarafından yakılmasına da herhangi bir tepki verilmedi.
http://www.sabah.com.tr/gundem/2015/12/26/pkk-10-tl-karsiliginda-molotofkokteyli-hazirlatiyor

Bu bebeler dışarıda bu haltı yerken anaları, babaları ne yapıyor ki?

Kendi çocuklarını salıveriyorlar ama tayinli gelen çocuk okula bile gitmeye korkuyor.

Demek doğurmak marifet değil, sahip çıkacaksın.

Anaları babaları da yapacakları eylemleri planlıyorlardir. Allah belalarını versin.

He şu da var Doğulu olup da çocuklarını bu olaylardan uzak tutanlarİda unutmamak gerek.

Anaları neyse danaları da öyle oluyor .

Hah işte bir başka konuda sana anlatmak istediğim konu bu .

Hangisini ayıracaksın bir diğerinden de mertçe savaşacaksın bunlarla ?

Çocuk sokakta molotof hazırlıyor , anne evde camdan askere ateş ediyor .

Sonra sokağa çıkmayın , camdan bakmayın denildiğinde ... Devlet resmen bir halkı imha ediyor oluyor .

Anne babalar demişken aklıma geldi.
ortaokulda kavga ederdim annem bana bağırırdı haklıyım diyordum olsun kavga etmiceksin duymıcam derdi.
ki molotof fln..

Hey Allahım ..
Bunların anası babası yokmu ..

Bunlar çocuk değil pkk ya militan doğuruyor

Allah bu çocukları bu durumlara düşürenleri buna göz yumanları kahretsin

Bu konuda bende sizlerle hemfikirim, pencereye çıkma yasağını 2 türlü düşünmek lazım.
1- Pencereden askere, polise Ateş açanlar olabilir.
2- Pencereden bakarken kör bir kurşun isabet edebilir.

İki türlüsü de kötü, birinde askerler, polislerin şehit edilme riski var, diğerinde pencereden bakan bir sivilin ölme ihtimali var, pencereden bakan kişi ölse, yaralansa ne denecek? Asker evdeki insanları vuruyor denecek.

Arada acı şeylerde yaşanıyor, okuyoruz, üzülüyoruz, asla tasvip etmiyorum lakin birkaç kendini bilmezin yaptığını Nasıl ki tüm Kürt halkına mal edemezsek, aynı şekilde tüm Emniyete ve TSK'ya mal edemeyiz.

Ve daha önceden söylediğim birşeyi tekrar etmenin zamanı gelmiş, Doğu'da özellikle terör örgütüyle bağlantısı olduğu kesinlikle tespit edilmiş kişilerin çocuklarını devlet ellerinden almalı, devlet himayesinde yetiştirilmeli bu çocuklar.

Bunlar daha bacak kadarken molotof yapıyorsa büyüyünce her türlü kötülüğü yapar, analık öyle doğurdum verdim eline yavan ekmek saldım sokağayla olmuyor, ailelerin çocuklarının ne yaptığından haberi yoksa, ki belki küçük bir kısmı habersizdir, diğerleri biliyordur, demek ki bakamıyorlar, sahip çıkamıyorlar, devlet sahip çıkar.

Çocuğu elinden alınan ailelerin yeni doğum yapmaları da engellenmeli, devletin elinde molotof, silah olan bir nesile değil, çalışan, üreten, askerine, polisine, halkına, vatanına sahip çıkan bir nesile ihtiyacı var.

Varsın her birimizin 3-5 çocuğu olmasın, az olsun ama vatanına, milletine faydalı pırıl pırıl çocuklar olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…