Selam kızlar.. Bu ay benim için önemliydi çünkü klomenle hamile kalmaya çalışıyorum hala çalışmalarımız devam ediyor ancak bir kaç gündür üşüttüğüm için büyük ihtimalle idrarımı yaparken yanma oluyor ve ilişkiden sonrada aynı şekilde.. Bende ara sıra oluyor bu durum ama bu ay hassas olduğu için korkuyorum.. Piyeloseptyl kullanmaya başladım her gece yatmadan evvel içiyorum.. Doktoruma gidemedim bu hafta doluymuş korkuyorum.. Kullandığım ilacın yan etkisi bebeğimin Oluşum aşamasını engeller mi sağlıksızlaştırır mı
Olabildiğince ilaç içmemek lazım aslında, annem bana hamileyken başına gelmiş aynısı, maydanoz kaynatıp içmiş bir hafta sürekli öyle geçirmiş. Bir deneyin isterseniz
Olabildiğince ilaç içmemek lazım aslında, annem bana hamileyken başına gelmiş aynısı, maydanoz kaynatıp içmiş bir hafta sürekli öyle geçirmiş. Bir deneyin isterseniz
ben hamileliğim boyunca çok içmiştim bu ilaçtan..hemde günde 3 defa....zararlı olsa doktor vermezdi....asıl bitkisel otlar sakıncalı...düşüğe kadar sebeb olabiliyor..bitkisel çayları dahi doktora sormada kullanma derim..maydonozun düşük veya erken doğuma neden olacağını duymuştum....geçmiş olsun...
ben hamileliğim boyunca çok içmiştim bu ilaçtan..hemde günde 3 defa....zararlı olsa doktor vermezdi....asıl bitkisel otlar sakıncalı...düşüğe kadar sebeb olabiliyor..bitkisel çayları dahi doktora sormada kullanma derim..maydonozun düşük veya erken doğuma neden olacağını duymuştum....geçmiş olsun...