• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pıtırcğım hoş geldin,iyi ki geldin dünyama:)

Julep79

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
41
1
286
İstanbul
Selam bayanlar;13 yıllık evliyim 12 yaşında bir kızım,7 yaşında bir oğlum varken hamile olduğumu öğrendim.İlk önce kürtaj olmak istedim doktora gittim, doktor ultrasonda bebeği göremedi kesesi var ama kendini göremiyorum haftaya gel dedi.Ertesi hafta gittim yine aynı şekilde göremedi.Şöyle düşündüm,belkide onu doktora göstermeyen Allah'tı eşimi arayıp durumu izah ettim ve aldırmamaya karar verdik.Kızım normal doğum ile dünyaya gelmişti oğluşum biraz iri olduğundan sezeryan ile doğum yapmıştım ee dolayısıyla son bebeğimde sezeryan ile doğacaktı:Sdoktorum 04/01/2011 tarihine gün verdi son bir hafta korkudan gözüme uyku girmedi sanki kötü birşeyler olacağını düşünüyordum.Durmadan ağlıyordum hem kendimi hem bebeğimi hem de etrafımdakileri strese sokuyordum:(beklenen gün geldi ve 4 ocak günü eşim,kayınvalidem ve ablam hastaneye gittik önce nst odasına aldılar beni minikimin kalp atışlarını dinlemek için...Daha sonra doğum hazırlıkları için beni odama aldılar beni giyindirip doğuma hazırladılar.Kayınvalidem iki gözü iki çeşme ağlıyor,bende ona eşlik ediyorum:)) neyse doğum saatim geldi ve beni sedyeye yatırıp ameliyathaneye götürdüler,Sonra doktorum geldi yeşim hanım hazırmısınız dedi ağlayarak evet dedim o sıra anestezi uzmanı yeşim hanım şimdi sizi uyutuyoruz dedii veee gözlerimi 1 kapadım 2 kapadım gerisini hiç hatırlamıyorum derin bir uykudaydım sanki...ve anestezi uzmanı yeşim hanım diye sesleniyordu uyandım gözlerimi açtım ve doktoruma seslendim zeynep hanım bebeğim nasıl?diye sordum çok iyi canım çocuk doktorumuz muayene ediyor dedi tekrar ben eli ayağı düzgünmü diye sordum evet canım turp gibi bir kızın oldu dedi ve dünyalar benim oldu.Beni odama çıkardılar 5 dk içinde bebeğime kavuştum öyle tatlıydıki,inletiyordu ortalığı resmen ağlayarak getirip yanıma yatırdılar ve hoş geldin minik'im dedim bebeğime...bebeğim durup durup içini çekiyordu doktoruma sordum ve öyle çok ağladın ki bebeğini bile strese sokmuşsun dedi:( Herneyse şuan çok sağlıklı 3 tane evladım var Allah'ım olmayanlara da versin inşallah çok güzel bir duygu...
SELENAY& EFE& IRMAK:nazar:

Son düzenleme:
:nazar::nazar:yüce rabbımın mucızesı allah bagıslasınnnn allah ücüne de uzun omur versın allah analı babalı buyutsun iyi kı kymamıssın yavruna yuce rabbım bızede nasıp eder ınssss :):emir_bebek:

Allah bağışlasın. Maşaallah. :nazar::nazar::nazar: Hayırlı, sağlıklı, şanslı olsun çocuklarınız.. Allah tüm isteyenlere nasip etsin..

allahım cümlemizin çocuklarını bağışlasın. Annelik çok güzel bir duygu.

Back