Maalesef doğru düzgün denetim yok. Benim de oğlumun okulu çok yakın olmasına rağmen sırf o köpeklerin korkusundan ben götürüyorum okula.Bazen 8-10 tane köpek bir arada dolaşıyorsadece bu cins değil, haftasonu şehrin en poplüler parkında yürüyüşteyiz acayip kalabalık çocuk çocuk, köpeğin biri bana hırladı geçti gitti, dönerken aynı köpek bu defa oğlumu ısırdı hırlayarak, diş geçirmedi bişey olmadı ama derdi neyse.. ve bu parkın köpeği yani, daha küçük bi çocuğu ısırabilir bir gün gerçekten... bu konuda denetimler hiç bir ülkede yeterli değil sanırım
Katılıyorum, hayvanları saldırgan yetiştiren insanların suçu bu.Köpeklerı saldırgan yetıştırıyorlar resmen.
Bizimde pitbullumuz vardı öldü ınannn kımseye zarar vermzdı
Katılıyorum, hayvanları saldırgan yetiştiren insanların suçu bu.
Ve sokak Köpekleri şayet saldırıyorsa altında yatan bir sebep vardır, mutlaka birinden zarar görmüşlerdir o yüzden saldırıyordur.
Benim burda küçük Irk bir köpek türedi son zamanlarda, çok tatlı bir dişi ama hayvana kim ne yapmışsa Allah onu Islah etsin, garibimin yanına yaklaştığınızda korkudan titriyor, öyle böyle değil, korkusundan ne yapacağını şaşırdığı için elinizi uzattığınız zaman kendini korumak için hırlıyor.
Hayvanlara eziyet edilmesin.
Birileri dövmüştür onu, üstüne gitmiştir, köpekler dayak yiye yiye bir süre sonra herkesi potansiyel tehlike olarak görüp saldırganlaşıyor, çok köpek baktım, birçok sokak köpeğiyle de ilgilendim, hayvanların koku alma duyusu çok gelişmiş, korku ve tehlikeli insan kokusunu alıyorlar salgıladığımız hormonlar sayesinde.canım benim dediğim köpek bi garipti köpeği uzaktanda gözlemledim, insanların yürüyüş yaptığı yolda yürüyor özellikle gidebileceği bir sürü yer varken, insanlardan kaçmıyor özellikle insanların üstüne gidiyor, insanlarında ona bişey yaptığı yok, acaba korkanlara mı hırlıyor dedim
bi de küpeli falan parkın köpeği yani, sokak köpeklerinden de değil, tabii vardır bi sebebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?