Pitbull 9 yaşındaki kız çocuğunu öldürdü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
ABD'nin New York kentine bağlı Long Island bölgesinde, misafir olarak gittiği bir evde arkadaşlarıyla oynayan 9 yaşında bir kız çocuğu 'pitbull' cinsi köpek tarafından parçalanarak öldürüldü.
Sitene Ekle

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

Lond İsland semtinin Elmont mahallesinde gerçekleşen olay, 9 yaşındaki kız çocuğu ile ailesinin bir eve misafirliğe gittiği sırada meydana geldi.

Evin arka bahçesinde iki kız çocuğu ile oynayan kız çocuğuna, pitbull cinsi köpek vahşice saldırdı. Evden çıkarak küçük kızın yardımına koşan bir kadının müdahalesi de sonuç vermeyince, evde bulunan kişiler 911'i arayarak polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, küçük kızı hırpalamayı sürdüren ve kendilerine de saldıran köpeği vurarak öldürdü.

Hastaneye kaldırılan 9 yaşındaki kız çocuğu, aldığı yaralar ve kan kaybı nedeniyle kurtulamayarak yaşamını yitirdi. Polis, köpeğin sahibini, saldırı ile ilgisi bulunmayan başka bir suçtan dolayı gözaltına aldı.

http://www.milliyet.com.tr/pitbull-dehset-sacti-/dunya/detay/2145120/default.htm

. Gitti bi can daha. Bu pitbull cinsi kopeklere bir sey yapilmasi lazim artik.
Aileyi dusunemiyorum su an. Allah sabir versin..

Allahım! içim gittiya. Yavrum ne çok canı yanmıştır.

Köpeklerı saldırgan yetıştırıyorlar resmen.
Bizimde pitbullumuz vardı öldü ınannn kımseye zarar vermzdı

sadece bu cins değil, haftasonu şehrin en poplüler parkında yürüyüşteyiz acayip kalabalık çocuk çocuk, köpeğin biri bana hırladı geçti gitti, dönerken aynı köpek bu defa oğlumu ısırdı hırlayarak, diş geçirmedi bişey olmadı ama derdi neyse.. ve bu parkın köpeği yani, daha küçük bi çocuğu ısırabilir bir gün gerçekten... bu konuda denetimler hiç bir ülkede yeterli değil sanırım

Maalesef doğru düzgün denetim yok. Benim de oğlumun okulu çok yakın olmasına rağmen sırf o köpeklerin korkusundan ben götürüyorum okula.Bazen 8-10 tane köpek bir arada dolaşıyor

bazen görüyorum bu köpeklerin sahipleri o kadar kaygısız oluyor ki köpek birine zarar verecek, bişey yapacak hiç umursamıyorlar. o çocuk yavrum ne acılar çekti kimbilir ailesi ömür boyu içinden atamıcak bu acıyı

Bizim burada yürüyüş yolu var bu cins köpeklerle çıkıyor çoluk çocuk serseri

yanımdan geçerken ürperiyorum ben hatta dün dibimden geçti nasıl korktum

3 sene önce bir yaz gecesi yaklaşık 10 el ateş sesiyle yataktan fırladık. Eşim hemen yere yatırdı bizi Çatışma var sandık. Meğer parka pitbull cinsi bir Köpek evsiz birine saldırmış. Sahibi adamı kurtarmak için köpeğini öldürmüş. Nasıl güçlü bir köpekse şarjör boşaltmış resmen adam.

Köpeklerı saldırgan yetıştırıyorlar resmen.
Bizimde pitbullumuz vardı öldü ınannn kımseye zarar vermzdı
Katılıyorum, hayvanları saldırgan yetiştiren insanların suçu bu.
Ve sokak Köpekleri şayet saldırıyorsa altında yatan bir sebep vardır, mutlaka birinden zarar görmüşlerdir o yüzden saldırıyordur.
Benim burda küçük Irk bir köpek türedi son zamanlarda, çok tatlı bir dişi ama hayvana kim ne yapmışsa Allah onu Islah etsin, garibimin yanına yaklaştığınızda korkudan titriyor, öyle böyle değil, korkusundan ne yapacağını şaşırdığı için elinizi uzattığınız zaman kendini korumak için hırlıyor.

Hayvanlara eziyet edilmesin.

canım benim dediğim köpek bi garipti köpeği uzaktanda gözlemledim, insanların yürüyüş yaptığı yolda yürüyor özellikle gidebileceği bir sürü yer varken, insanlardan kaçmıyor özellikle insanların üstüne gidiyor, insanlarında ona bişey yaptığı yok, acaba korkanlara mı hırlıyor dedim
bi de küpeli falan parkın köpeği yani, sokak köpeklerinden de değil, tabii vardır bi sebebi

Birileri dövmüştür onu, üstüne gitmiştir, köpekler dayak yiye yiye bir süre sonra herkesi potansiyel tehlike olarak görüp saldırganlaşıyor, çok köpek baktım, birçok sokak köpeğiyle de ilgilendim, hayvanların koku alma duyusu çok gelişmiş, korku ve tehlikeli insan kokusunu alıyorlar salgıladığımız hormonlar sayesinde.
Benim minik köpeğim bile bizim burada tek bir kişiye takık, adamın eşkalini tam belirleyemedik ama gece belli saatte gelip etrafı kolaçan ediyormuş, bizimki de onun kokusunu Alınca deli gibi havlıyor.

Pitbull cinsini saldırgan yapan yetiştirenlerdir. Tamam köpeğin alt yapısı müsait ama sonuçta eğitimini hangi yönde verirsen o yönde gidiyorlar.

Çocuğuna hırsızlığı öğretirsen hırsız olur, dürüst yetiştirirsen dürüst olur. Bizim mayamız bile pisliğe, kana, vahşete, kötülüğe müsaitken köpeğinki çok normal?

Ayrıca belediye köpekleri kısırlaştırsın bi zahmet de nüfusları artmasın.

İnsanlar rahat dolaşsın diye öldürülsün mü bu hayvanlar? Elbette kimse bir köpek insana zarar versin istemez ama bu kediler köpekler de bizim oyuncağımız, canımızı isteiğimiz herşeyi yapacağımız canlılar değil. Biz onların yaşam alanlarını bitirdik, onlar bizimkini değil..

Rabbim böyle bir ölümü, evlat acısını düşmanıma vermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…