- 21 Temmuz 2009
- 2.533
- 2
- 44
-
- Konu Sahibi kussebfilal
[Mrb kızlar beni az çok tanıyanlar bilir.20 TEMMUZ da giriş yaptım siteye.Bhcg değerleri için.Neyse o arttı.Bu sefer doktora gittim SAT la bebeğimin kesesi uyumsuzdu çok tedirgin oldum yaklaşık olarak 2 haftalık bi oynama vardı.Doktorum adet düzensizliğime bağladı.Bir hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi.Ben korkumdan 2 hafta sonra gittim.VE bugün bebeğimin kalp atışlarını gördüm.Çok heycanlandım içim rahatladı çok mutlu oldum allah naarlardan korusun bebeğimi bugün beni çok mutlu etti.darısı sizin başınıza.allah hepinizin bebeğine sağlık versin.:CüvCüv::sm_cool:FONT="Comic Sans MS"][/FONT]
Ben de o pıtpıtları duymak istiyoruummm :CüvCüv:
Benim gebelik 1-2 hafta geriden takip ediyor, pzt dr.a gidicem artık görebiliriz dedi ama kalp atışlarını da duyabilecek miyiz çok merak ediyorum. Bazen ya duyulmazsa diye endişeleniyorum. Umarım bende de pzt akşamına böyle güzel haberler olur. Sen de bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri de burdan yazarsın inşallah canım
sıkma canını sende duyarsın melegının kalbının atıslarını naz yapıyo annesı gostercek yoksa kendını opuyorumnanaktan ıyı haberlerını verırsın sende ınsallah :CüvCüv: