Pıt pıt atıyor kalbi

kussebfilal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.533
2
44
[Mrb kızlar beni az çok tanıyanlar bilir.20 TEMMUZ da giriş yaptım siteye.Bhcg değerleri için.Neyse o arttı.Bu sefer doktora gittim SAT la bebeğimin kesesi uyumsuzdu çok tedirgin oldum yaklaşık olarak 2 haftalık bi oynama vardı.Doktorum adet düzensizliğime bağladı.Bir hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi.Ben korkumdan 2 hafta sonra gittim.VE bugün bebeğimin kalp atışlarını gördüm.Çok heycanlandım içim rahatladı çok mutlu oldum allah naarlardan korusun bebeğimi bugün beni çok mutlu etti.darısı sizin başınıza.allah hepinizin bebeğine sağlık versin.:CüvCüv::emir_bebek::sm_cool:FONT="Comic Sans MS"][/FONT]

tebrikler canım evet bu yaşadığımız tarifsiz çok güzel bir duygu:nazar:.allah sanada ve hepimize. kucağımıza aldığımız günleride göstersin:Saruboceq:

sevincimi paylaşan herkese teşekkür ederim.Bir kızım var o bendende heycanlı.Her kontrole gidişimde soruyo şimdimi olucak kardeşim diye.Bide ikinci kez anne olmaya kalkınca sorumluluk biraz daha fazla oluyo.Kızımı biyandan alıştırıyorum kardeşi olucana biyandan ufaklığın sağlıklı olması için kendime dikkat ediyorum.Allah herkesin bebeklerine çoçuklarına ömür versin ananlı babalı büyütsün onlar için yaşıyoruz artık.herşeyin en güzeli onların olsun

[Mrb kızlar beni az çok tanıyanlar bilir.20 TEMMUZ da giriş yaptım siteye.Bhcg değerleri için.Neyse o arttı.Bu sefer doktora gittim SAT la bebeğimin kesesi uyumsuzdu çok tedirgin oldum yaklaşık olarak 2 haftalık bi oynama vardı.Doktorum adet düzensizliğime bağladı.Bir hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi.Ben korkumdan 2 hafta sonra gittim.VE bugün bebeğimin kalp atışlarını gördüm.Çok heycanlandım içim rahatladı çok mutlu oldum allah naarlardan korusun bebeğimi bugün beni çok mutlu etti.darısı sizin başınıza.allah hepinizin bebeğine sağlık versin.:CüvCüv::emir_bebek::sm_cool:FONT="Comic Sans MS"][/FONT]

çok sevindim tebrikler...
umarım bundan sonra da bebeğinle ilgili çok güzel haberler alırsın...
allahım tamamına erdirsin... maşallah...maşallah..alkisalkisalkisalkisalkisalkis

maşallah sübhanallah alkisalkisalkis

kucağına alırsında göğsüne elini koyduğunda da hissedersin inşallah sağlıkla :CüvCüv:

o sesı hayatın boyunca unutmıcaksın emın ol dunyanın en guzel sesı o pıtpıt lar :) allah kucagına aldıgın gunlerıde gosterır ınsallah

Ben de o pıtpıtları duymak istiyoruummm :CüvCüv:
Benim gebelik 1-2 hafta geriden takip ediyor, pzt dr.a gidicem artık görebiliriz dedi ama kalp atışlarını da duyabilecek miyiz çok merak ediyorum. Bazen ya duyulmazsa diye endişeleniyorum. Umarım bende de pzt akşamına böyle güzel haberler olur. Sen de bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri de burdan yazarsın inşallah canım :nazar:

Ben de o pıtpıtları duymak istiyoruummm :CüvCüv:
Benim gebelik 1-2 hafta geriden takip ediyor, pzt dr.a gidicem artık görebiliriz dedi ama kalp atışlarını da duyabilecek miyiz çok merak ediyorum. Bazen ya duyulmazsa diye endişeleniyorum. Umarım bende de pzt akşamına böyle güzel haberler olur. Sen de bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri de burdan yazarsın inşallah canım :nazar:

sıkma canını sende duyarsın melegının kalbının atıslarını naz yapıyo annesı gostercek yoksa kendını opuyorumnanaktan ıyı haberlerını verırsın sende ınsallah :CüvCüv:

sıkma canını sende duyarsın melegının kalbının atıslarını naz yapıyo annesı gostercek yoksa kendını opuyorumnanaktan ıyı haberlerını verırsın sende ınsallah :CüvCüv:

Sağol Zeynepçim inşallah :CüvCüv: Duyar duymaz yazıcam size opuyorumnanaktan

dunyanin en guzel sesi...Masallah annesi sen de rahatla artik, Allah kucagina almayi nasip etsin, amin. Allegra sen de Insallah guzel haberler getireceksin.

opuyorumnanaktancok sevindim canimopuyorumnanaktan
:Saruboceq:rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:
:nazar:güzel bir hamilelik kolay dogum diliyorum:nazar:
:Saruboceq:darisi isteyenlerin basina:Saruboceq:

CtNO-1oc-1.jpg

sevincimi paylaşan herkese teşşekkür ederim.allegra inşallah sende pazartesi bu sevinci yaşarsın.allah herkese bebeklerini sağ salim kucağına almak nasip etsin

X