• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pişmanlık

realist

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
3.073
132
688
63
Pişmanlık

Westminster manastırının bodrumunda bir anglikan piskopusunun mezarı üstünde şu sözler yazılıdır.

Genç ve hür iken,düşlerim sonsuzken dünyayı değiştirmek isterdim.Yaşlanıp akıllanınca dünyanın değişmeyeceğini anladım.Bende düşlerimi biraz daha kısarak sadece memleketimi değiştirmeye karar verdim.Ama o da değişeceğe benzemiyordu.İyice yaşlandığımda,artık son bir gayretle,sadece ailemi,kendime en yakın olanları değiştirmeye kara verdim.Ama malesef bunu kabul ettiremedim.

Ve şimdi ölüm döşeğinde yatarken birden farkettim ki,önce yalnız kendimi değiştirseydim,onlara örnek olarak ailemi de değiştirebilirdim.Onlardan alacağım cesaret ve ilhamla,memleketimi daha ileri götürebilirdim.

(alıntı)

ben artik kimseyi degistiremeyecegimin farkindayim..galiba yoruldum..insanlari oldugu gibi kabul etmek gerektigini anladim artilari ve eksileriyle..onemli olan insanin kendi eksilerini artiya cevirmesi..tesekkurler realist yine inceden inceye vurdun:)

Back