• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pişmanlık

Changee123

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
12
1
8
Merhaba arkadaslar, evlilik öncesi iliskiye eskiden herkesin kendi kararı ve hayatı diyip olumlu bakardım,ve iliskimde oldu. Ancak ben ayrıldım. Şimdi birlikte bi hayata yürüdüğüm adamı deli gibi seviyorum ve onun böyle bir deneyimi yok benide yok biliyo ve eğer olduğunu duyarsa mahfolurum bu bir yana ben vicdan azabından ölüyorum çok pişmanım hem onu kandırıyor olmaktan,hem eskilerden hem ona sevgiöden ama ayrılsamda biliyorum bu vicdan azabı gecmiyicek yalvarırım yardım edin

bişey olmaz....seviyorsa lafını bile etmemeli
büyük sorun olur dersen de hata senin
seviştiğin için değil,bakire zihniyetini benimseyen birini seçtiğin için...ve insanlar hatalarının sonucuna katlanırlar...

Olan olmuş bir kere pişman olmakla bir yere varılmaz artık vicdan yapmak yerine bir çözüm bulmaya çalışın. En doğrusu ona bunu uygun bir dille uygun bir zamanda söylemek ve tepkisini öğrenmek.

Olan olmuş bir kere pişman olmakla bir yere varılmaz artık vicdan yapmak yerine bir çözüm bulmaya çalışın. En doğrusu ona bunu uygun bir dille uygun bir zamanda söylemek ve tepkisini öğrenmek.
Arkadasimin onayıyşla arkadasimmis gibi söyledim ancak aldığım tepki cok kötüydü

Merhaba arkadaslar, evlilik öncesi iliskiye eskiden herkesin kendi kararı ve hayatı diyip olumlu bakardım,ve iliskimde oldu. Ancak ben ayrıldım. Şimdi birlikte bi hayata yürüdüğüm adamı deli gibi seviyorum ve onun böyle bir deneyimi yok benide yok biliyo ve eğer olduğunu duyarsa mahfolurum bu bir yana ben vicdan azabından ölüyorum çok pişmanım hem onu kandırıyor olmaktan,hem eskilerden hem ona sevgiöden ama ayrılsamda biliyorum bu vicdan azabı gecmiyicek yalvarırım yardım edin
bence acikca konus. soylemedigin sure uzadikca bunu ona acikladiginda bunca zamandir beni kandirmis hissine kapilir ve ofkesi daha buyuk olur.seviyorsa birsey diyecegini sanmam. muhtemelen ilk tepkisi agir olur ama onu yumusatmak sana kalir.

al karşına söyle bana geçmişimi sorarark yada yaşayarak gelmediğini düşünüyorum. ve bende bunları konuşmayı pek sevmiyorum ama vicdanen rahatlamış olmak ve dürüst davranmak istiyorum. ( ki neye göre dürüst söylemek yada söylememek tercihtir.) seni anlarım de amacım saddece dürüst olmak dersin ki demek istiyorsan. herşeyi göze almalısın bunnu yaparken...

bide o beni gayet masum biliyor gibi tabirler kullanmayın çünkü ne yaşarsanız yaşayın bu sizin tercihinizdir. bekaretinizle masumiyetiniz mi kayboluyor lütfen yapmayalım. masumiyetiniz davranışınız tutumlarınız verdiklerinizle alakalıdır duygularınızla alakalıdır. masumiyeti karıştırmayın. bu psikolojiden çıkın yine masumsunuz unutmayın bunu.

Ben uyuyamıyorum bile düsünmekten genede cok rahatlattiniz tesekkür ederim,psikolojik destek alacagim paranoya oluyorum sanki

yazınızı okudum.vicdan azabı çekmeyin.hataları yaparız biz kuluz.allah diyorki günah işlemeyen kullarım olsaydı onları helak ederdim günah işleyen kullar yaratırdım diyor.rabbimin affı sonsuz.hata ve günahlar bizde gurur ve kibir bırakmıyor.allahın en sevmediği huydur gurur ve kibir.o nefsinizin hilesi size.sizi sürekli pişmanliğa sürükleyip yok etmek onun oyununa gelmeyin.hz.mevlana diyorki iyiki demedim keşke demedim çünkü biliyorumki bunlar şeytanın sözü.yaralarım açıldı,dertlerim çoğaldı açılan yarama çoğalan derdime zaman ve dua sürdüm sabırla bekliyorum.sakın hatalarınızı kimseye söylemeyin helede eşinize.insanız beşeriz şaşarız.tek yapmamız gereken şey allaha dua etmek tövbe etmek.allahın emir ve yasaklarını yapmak namaz kılmak allah yardımcınız olsun.

Allahıma yalvarıyorum her gece beni affetmesi için,tövbe ettim hala ona sığınıyorum ondan baska kimsem yok alalh razı olsun içime su serptiniz çok teşekkür ederim

kesinlikle #yasyus arkadaşıma katılıyorum . ilk önce Allah a vereceğimiz hesaptan korkmalıyız insanlar çok basit kalıyor işin aslını düşününce. ne güzel tövbe etmişsiniz Rabbim kabul etsin inş. en kısa sürede söylemeniz daha doğru olur diye düşünüyorum içinizdeki çekinceleri de güzel bir dille getirin pişmanlığınızı da.

Allahü teâlâ diyorki kim bir kulumun ayibini gizlerse bende onunkini mahşer de gozlerim eşine söyleme sakin çünkü bu evliliginin bitmesine neden olur.sonra hayatin boyunca mahvolirsun. Bunu söyle diye baskii yapan nefs.ama biz bilmiyoruz nefs kim allah kim.allah diyor hatalarin üstünü kapatın diye ama insanlar açmayı seviyor. Kendin zaten pismansin allah bildikten sonra kuluna gerek varmi

Back