Pismanlik duymamak icin burun estetiginde oneriler!!

Keca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
167
130
Benm burnum kucukken dustugumden dolayi sola dogru yatiklik vardi ankara da devlet hastanesine yaptirdim. Genc bi kadin doktor ilgilendi. Prof guyya ameliyatta basimda durucakti. Ona guvendim ama sonuc husran. Eski burnum daha guzeldi. Genc hekimlere kesinlikle guvenmeyin burnumun uzerinde bildiginiz merdiven olustu. Ayrica yaptirmadan once bi kac hekime kesinlikle danisin. Ucuz pahali bakmayin bu sizinle omur boyu birlikte olucak, psikolojinizi etkilicek bi durum.

Bu biraz da şans işidir. En iyi doktora ameliyat olup da sonucu beğenmeyenler de var. Iyi doktor iyi doktordur bunun genci yaşlısı olmaz.

1- Kbbci yada plastik cerrah ayirimina gitmeyin
2- Ucuza kacmayin riske girmeyin
3- Doktora karar verirken muhakkak onceki hastalariyla iletisime gecin
4- Biraz da sans isi oldugunu unutmayin

cnm hangi doktora yaptırdın sen

Bende soyle düşünüyorum ilk ameliyatımı olucak olsam kesinlikle muhammet dilbere giderdim
ama revizyon oldum en dogru secim Eren taştan oldu..

TE="sewgimollaibr, post: 41832448, member: 662215"]ya bide dikiş izleri kalıyomuş çok az ameliyat tan sonra bu doğrumu ?[/QUOTE]
Cok az da olsa kaliyor

1- Kbbci yada plastik cerrah ayirimina gitmeyin
2- Ucuza kacmayin riske girmeyin
3- Doktora karar verirken muhakkak onceki hastalariyla iletisime gecin
4- Biraz da sans isi oldugunu unutmayin

harika özetlemişsin. ben 5- olarak içinize sinen doktoru seçin diyebilirim.

Problemli olan ilk gayet burun gbi olan revizyon ameliuatım
ilk burnumu mahfeden cökmesine sebep olan Bogaziçi tıp mmerkez i amir ali nevai adını anmak bilesinirletyr beni

Yenidenmutlu olmamı saglayan EREN ttaştan

Merhabalar,
Isin icinde saglik olunca girmeden edemiyorum zira yok yere burnunu heba edip bir arpa boy alamamis vakalara forumlarda cok rastladim.
Bence dikkat etmeniz gereken en onemli kisim sizin icin oncelikleriniz yani sağlık problemleriniz varsa önceliğiniz tam olarak sorunun tanımı için işin egli kişilerin muayenesi şart.Keza yok yere yanlış tanı dolayısıyla septum deviasyonu ameliyatı gecirip burun kikirdaklarinin tamamen alındığı hastalar gördüm hem piskolojik hem de sağlık açısından ne haldeler anlatmama gerek yoktur herhalde.Yani sağlık içinse öncelikli tercih estetik olarakta kendini gelişgirmiş kbb hekimler tercih edilmeli bence.Sadece estetiksel kaygılar varsa da mevcut fonksiyonlari yitirmeden yüz ile uyumlu burun üzerine son derece deneyimli uzman hekimler (kbb_ plastik ayrımına girmiyorum burda)tercih edilmeli aranilmasi gereken de bence burun üzerine bu işi en iyi yapan hekimler ki piyasa da estetik değil sadece burun estetiği üzerine yoğunlaşmış doktorlar var.Onları bulup görüşmek.Hasta yorumları elbette önemli ama dikkatinizi çekerim
Iyi yorum biraz iyi hissettmekle ilgili ki ben.bu forumda o kadar doktoru öven ama burnunu gördüğüm de hayal kırıklığına uğradığım hastalar oldu.Yani hasta memnundur doktoru yere göğe sigdiramaz ama gerçek te burnu belkide sizin beklentinizden çok uzaktır. ..aman ha dikkat diyorum
çok arastirn

Problemli olan ilk gayet burun gbi olan revizyon ameliuatım
ilk burnumu mahfeden cökmesine sebep olan Bogaziçi tıp mmerkez i amir ali nevai adını anmak bilesinirletyr beni

Yenidenmutlu olmamı saglayan EREN ttaştan
Canim ya konuyla alasi yok ama baya zamandır araştırıyorum seninde bu konuda bilgili olman dikkatimi çekti bende estetik olcam çok uzun zamandır araştırıyorum ve bekir sivri ye karar verdm sence doğru bi seçim mi bi bilgin var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…