cnm hangi doktora yaptırdın senBenm burnum kucukken dustugumden dolayi sola dogru yatiklik vardi ankara da devlet hastanesine yaptirdim. Genc bi kadin doktor ilgilendi. Prof guyya ameliyatta basimda durucakti. Ona guvendim ama sonuc husran. Eski burnum daha guzeldi. Genc hekimlere kesinlikle guvenmeyin burnumun uzerinde bildiginiz merdiven olustu. Ayrica yaptirmadan once bi kac hekime kesinlikle danisin. Ucuz pahali bakmayin bu sizinle omur boyu birlikte olucak, psikolojinizi etkilicek bi durum.
1- Kbbci yada plastik cerrah ayirimina gitmeyin
2- Ucuza kacmayin riske girmeyin
3- Doktora karar verirken muhakkak onceki hastalariyla iletisime gecin
4- Biraz da sans isi oldugunu unutmayin
Bu burnunun son hali mi?ilk ameliyatını kim yapmıştı?Bende soyle düşünüyorum ilk ameliyatımı olucak olsam kesinlikle muhammet dilbere giderdim
ama revizyon oldum en dogru secim Eren taştan oldu..
SİZİN KALIN DERİLİ MİBende soyle düşünüyorum ilk ameliyatımı olucak olsam kesinlikle muhammet dilbere giderdim
ama revizyon oldum en dogru secim Eren taştan oldu..
Canim ya konuyla alasi yok ama baya zamandır araştırıyorum seninde bu konuda bilgili olman dikkatimi çekti bende estetik olcam çok uzun zamandır araştırıyorum ve bekir sivri ye karar verdm sence doğru bi seçim mi bi bilgin var mı ?Problemli olan ilk gayet burun gbi olan revizyon ameliuatım
ilk burnumu mahfeden cökmesine sebep olan Bogaziçi tıp mmerkez i amir ali nevai adını anmak bilesinirletyr beni
Yenidenmutlu olmamı saglayan EREN ttaştan