• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Pişmanımmmmm::::::::::yardımmmmm

b_soysal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
16
0
86
38
İstanbul
arkideşlerim 2 ay önce büyük umutlarla saçımı siyah hint kınasına boyadım ama ne boyamak berbatttt oldu ya..bide saçım uzun kestirmeye kıayamam.aralardada saçımın diger renkleri kaldıı offf çok kötü bi durumdayım burdaki arkadaşların beyaz sabun ve turp suyu uygulamalarını itinayla yapıcam ama yinede sormak istedem belki benim gibi bu hataya düşen arkadaşlarım vardır...varsa yardım istiyorum dogumumda yaklaştıı bebişim beni bu saçlarla görmesini istemiyorumsenağlama

sabunla yıka akıtmaya çalıs yıkarken kötü davran saçlarına haldur huldur yıka biraz saçların yıpranacak ama yapck bşey yok çıkarken saç kremiyle bikere daha sabunla çabuk tararsın böylece..bu şeklde baya akar saçların bikaç hafta uygula...üzerine açık tonlarda (bn kendi saç rengime boyamıstım küllü açık kumral)snde siyaha aşırı zıt kaçmayacak bişey denersen daha ii olur bence...bu şekilde boya.. bazı yerleri siyah kalacaktır ama çok aşırı nefret ediyosan denemeye değer ....kendi yaptıklarımı yazdım belki uygulamak istersin(: kolay gelsn

sabunla yıka akıtmaya çalıs yıkarken kötü davran saçlarına haldur huldur yıka biraz saçların yıpranacak ama yapck bşey yok çıkarken saç kremiyle bikere daha sabunla çabuk tararsın böylece..bu şeklde baya akar saçların bikaç hafta uygula...üzerine açık tonlarda (bn kendi saç rengime boyamıstım küllü açık kumral)snde siyaha aşırı zıt kaçmayacak bişey denersen daha ii olur bence...bu şekilde boya.. bazı yerleri siyah kalacaktır ama çok aşırı nefret ediyosan denemeye değer ....kendi yaptıklarımı yazdım belki uygulamak istersin(: kolay gelsn

çok saol canım:emir_bebek:artık doguma kadar bu şekilde deneyeyim bebişime kimyasalları bulaştırmayayım dimi....dogumdan sonrada senin gibi yaparım artık....arkadaşlar sakın hint kınası yapmayın yaa benim gibi olmanızı istemem......yasakkelime

hamile isenizz boyamayın sakıncalıymışş doğumdan sonrada emzirme dönemi war acaba ondada sakıncası olurmuki bence bebişii tehlikeye atmayın iyice araştırınn =S

saçı siyaha boyamak için kararlı olmak gerek uzun süre kullanılmayacaksa boyanmamalı yoksa saçlara yazık olur.. beyaz sabun biraz akıtıyo gerçekten

bende aynı hataya düşüp hint kınasına boyamıştım ama malaesek hint kınasının dönüü yok zamanla kendi akmaya baaşladı

Back