- 7 Nisan 2015
- 264
- 71
-
- Konu Sahibi melek93_34
üzüldü yaaa pismanim ama dalga gecmedim ya konuyu degostiye calistimölü taklidi yapın
açıklayın durumu belki anlayışla karşılarüzüldü yaaa pismanim ama dalga gecmedim ya konuyu degostiye calistim
Hahaha kahkaha attim cok iyi ya :)ölü taklidi yapın
Boşver takılma,olmus bitmiş. Eğer gelir sana sorarsa, uygun bi dille anlatırsın kırmadan.Ne olur bana yardım eder misiniz? bugün arkadaşlarımla gezerken bir arkadaşın hakkında konuşuyorlardı bende katıldım.Ama kötü birşey demedim. Aslında hiç katılmamam gerekirdi. Ama iki arkadaş konuşurken birisinin anlamadığı bir şeyi anlattım. Yani bir fotoğraf hakkında yorum yaptı. Ben de onu anlattim. Sanırım duydu. Ben çok üzüldüm. Sizce ne yapmalıyım??
tam bir aptalım bir de inattir ki :'(özür dile
sormaz ölse sormaz ben biliyorum. anlatmak en iyisiBoşver takılma,olmus bitmiş. Eğer gelir sana sorarsa, uygun bi dille anlatırsın kırmadan.
sıkma canını o da seni bu kadar önemsiyorsa tanıyordur, biliyordur kötü bi niyetinin olmadığınıtam bir aptalım bir de inattir ki :'(
en iyisi o sanirim kirildi cunku anladimmözür dile
o kadar moralim bozuk ki suan istmeden oldu halbu ki hic bisi demedm varya keske o uzulcegni bir sekilde durdursydm zamaniÇevremdeki herkes senin kadar düşenceli olsa mutluluk kraliçesi olurdum beee
Sem bilirsin o zaman...sormaz ölse sormaz ben biliyorum. anlatmak en iyisi(
insallah ya insallahsıkma canını o da seni bu kadar önemsiyorsa tanıyordur, biliyordur kötü bi niyetinin olmadığını
Sem bilirsin o zaman...
anlar dimi beni yani Allah sahit ya .. gece gece moralim cok bozulduanlat net bir şekilde, olsun bitsin.
sen bu kadar iyi kalpliyken anlar merak etmeanlar dimi beni yani Allah sahit ya .. gece gece moralim cok bozuldu
dua eder misiniz ne olur ne olur :-(sen bu kadar iyi kalpliyken anlar merak etme