Doğal yoldan şu tablet olarak suya atıp içtiğimiz c vitaminlerini saçına sürerek (tam nasıl yapılır burda araştır konusu vardı) saç rengini açabilirsin kepek şampuanları ile yıka aksın rengi sabun da akıtıyormuş ama çok sert yapar
Yaş maya konusunda bir bilgim yok ama ben şuna şaşırdım boya silici en son boyanan rengi siler normalde ve boyamadan önceki gibi olur nasıl turuncu oldu ki o açıcı mıydı acaba kumral olması lazımdı boya siliciden sonra saçınınteşekkür ederim yardımın için.C vitaminini bilmiyordum ona bakacağim.Bir de bişey sormak istiyorum yaş maya da saç boyasını akıtıyomuş biliyor musun bunu ? eğer biliyorsan kötü bi renkte mi açıyo saç açıcılar gibi mi açıyor ? ben tekrar boyatmak istemiyorum sadece saç rengimi açıp kullanmak istiyorum bir bilgin var mı bu konuda ?
Yaş maya konusunda bir bilgim yok ama ben şuna şaşırdım boya silici en son boyanan rengi siler normalde ve boyamadan önceki gibi olur nasıl turuncu oldu ki o açıcı mıydı acaba kumral olması lazımdı boya siliciden sonra saçının
Beyaz sabunla yıkayabilirsin . mayayla kür yapabilirsin. Dax supergro ile de bakım yapabilirsin saçlarına ve uzamasına yardımcı olur. Sinemaki ile ilgili kürü de yapabilirsin . Saçını yıkadıkça yavaş yavaş saçindan akacaktır boya . Siyah yapmamışsın iyi ki . Ben bunları kendi saçıma yaptım . Uzun zaman alıyor hemen saçların rengi açılmıyor . Yavaş bir süreç .sabır gerektiriyor.
Renk akıtıcılar açıcılardan çok fakrlı değil ya içinde açıcı da var diyeniliriz sanırım..
Bu ilk fotoğraf kendin tengi akıttıktan sonra ki hali miydi? (Böyleyse iyi ama kendi rengi buysa valla ne diyim yazık etmişsin çok güzel bir renkmiş^^')
Son hali de ikinci fotoğraf sanırım. Keşke kuaföre gitmeden önce gelseydin. Kaç numara ile boyadılar saçını? Kesin 3-4 falan boyamışlardır. O yüzden koyu olmuş.
Tam kendi saçının rengini bilemiyorum ama biraz daçına bakım yap bir kaç hafta toparlasın banyoda rengi de akar sabunla falan. Daha sonra yine boya siliciyle sil rengini ve üstüne 7.1 gibi küllü kumral ton vur. Turunculuklarını alır, çok açık olmaz çok da koyu olmuaz.
Kumral açık kahve tonlar istiyorsanız asla 6 dan aşağı bir renk boyamayın. Özellikle zaten çok açık olmayan saçlarda siyah gibi oluyorlar.
Off saç nasıldı da 3 ile boyadılar cinayet resmen siz zaten koyu olmasın demişsiniz.
Daha önce silici kullanmadım ama aktıktan sonraki hali kendi saçınızdan daha mı açıktı?
Şöyle şimdi saçın tam olarak o zamanki rengini bilmediğim için nasıl sonuç verir bilmiyorum eğer silici ile açıp boyayacaksanız. Ama 7.1 ekteki gibi bir renk. Her yerde de farklı göstermişler ama..
Yani biraz daha küllü senin saçın turuncumsu bir kahveymiş.