Arkadaşlar herkese merhaba.Saçlarımın rengini tam olarak bilmiyorum ama açık kahve tonlarında bir renkti galiba kendi doğal saç rengim.Ben gidip koyu kahveye boyattım ve bildiğiniz saçlarım simsiyah oldu ilk defa boyattım.Daha sonra pişman oldum ve ne yapacağımı bilmiyodum çünkü saç boyaları hakkında hiçbir bilgim yok renkleri bile tam bilmem.Gidip colourb4 boya silici aldım ve saçlarım tupturuncu oldu.Kuafore gittim saçımı orielle açmamız gerek eski saç rengine dönmen için ama saçların çok ince yanabilir dedi.Ben d eski saç rengime yakın bi renk yapın açmadan dedim.Saçımı boyadı o eskisi gibi simsiyah değil ama yine siyah daha böyle açık bi siyah.Ben bu forumda aradım baya zamandır ama ne yapacağımı yine bilmiyorum.Dax supergro ile saçlarımı uzatıp boyalı kısımdan kurtulayım dedim ama uzun sürecek gibi sinameki kürüne falan baktım saçlarım zaten ince ve boyadan sonra çok döküldü ona da dökülür diye cesaret edemedim.Lütfen yalvarıyorum size bana yardım edin tekrar boyatmadan saçlarımın rengini nasıl açabilirim ? 22 yaşındayım ve gerçekten özgüvenim kalmadı aynaya bakamıyorum o kadar kötü oldu ki.Lütfen bana yardım edin arkadaşlar doğal bi yöntemle bu boyayı nasıl akıtıp saçımın rengini açabilirim ?