Saç Rengi ve Saç Boyama pişmanım, ama değilim gibi gibi...

benimaysenur

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
51
0
16
Çorum
merhaba
saçımı bu yaz açıcıyla bi güzel açtım bi güzel yandı saçlarım sonra fındıkkabuğuna kahveye karamele boyadım daha saymadığım renkler var yani açtıktan sonra saçımı en az 15 kez boyadım dibim geldikçe ve her boyamadan sonra yine açıcı sürdüm aralara binevi sarı attım diyelim esmerim ama sarı tonları çok yakışıyor. Asıl konuya geleyim saçlarım mahfoldu. Daha öncede boyadım ama hiç açmamıştım bu açıcılar saçımı mahfetti. Önceden yumuşacık ince telli ama gür ve hafif dalgalı saçlarım vardı. Şimdi ise banyodan çıkınca çok çok aşırı kabarık, dipleri kıvırcık, uçları kırık bi saçım var düzleştiriciyle bile doğru düzgün düzelmiyor ve çok az uzuyo. Bu yaz ablamın düğünü olcak saçlarımda omzumun 10 cm aşağısında orta boydan biraz daha kısa saçlarım var kestirince kendine geleceğini düşünüyorum en azından kaç attırsammı acaba yaa kafam çok karışık önceden olsa hemen kestirirdim en ufak bir şeyde çünkü saçım çok çabuk uzardı şimdi çok az uzuyo ne yapayım ben yardım edin saçımı kestiriyimmi yoksa uzatmak için yollarmı arayım ne yapıyım bilemedim lütfen yardımcı olun bu konuda çok sıkıntılıyım çünkü saçlarım her kızda olduğu gibi benim içinde çok önemlli..

bence kıyabildiğin kadar kestirip hemen bakıma başlasan iyi oluur :) umarım uzar hemenn

Back