Pişman mutsuz çaresiz

Avluveo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
13
0
39
Kendim için değil arkadaşım için yazıyorum öncelikle arkadaşımın şöyle bi derdi var evli ve kocasını hiç sevemiyor.5 yasindada bir çocuğu var. kendisini uzun yıllardır tanır ve severim ama çok sık görüşmezdik.geçen bana ağlayarak durumunu anlattı ona çok kızdım ama gerçekten durumu çok kötü intiharı filan dusunuyo.
şimdi bu arkadaşım geçenlerde 2 senedir başka biriyle birlikte olduğunu anlattı. Ama bu kişi arkadaşıma karşı ilgisiz ve kendi çıkarları için görüşüyrmuş hiç böyle olduğunu soylememis ama arkadaşım öyle hissediyormuş. Neyse bi boşluğunda bu kız başka birilerinle daha birlikte olmuş ama çok kotu hissediyor kendinden utaniyor sürekli agliyor.sonra bu kisi supheleniyor arkadasimda inkar ediyor yeminler ediyor.sonra bu ilgisiz davranan kişi birden değişiyor buna ilgi göstermeye sevmeye başlıyor ama sureklide sen beni aldattin mi diye soruyor. Yine arkadaşım yeminler ediyor yok yapmadım diye ama durumusöylerse adam bunu bırakır soyleyemeyincede buna karşı tuhaftır vicdan azabı çektiğini soyluyo söylerse ayrılcak. Eşine karşı değilde bu adama karsi vicdan yapıyo. çok kötü. Yaptığı sonuna kadar yanlış kızdım ama bağırıp çağırdım ama o da bi insan kafası duyguları karışık ağır deprasanlar kullanıyor. Napmaliyim bu arkadaşıma nasıl başka yol gösterebilirim. Eşinİ hiç sevmiyor ama ayrilamiyorda.napmali sizce şimdiden teşekkürler.

Ailesinden ayrı şehirde yaşıyor onların yanına gitsem yapamam diyor

Ayrilmiyosa eşinden ökuzlerin başında bulunanlara devam etsinler başka ne yaziyim

Kiyamam kesin çocuğu için bosanmiyordur..çocuk babasiz büyürse sorun ama anne milyon tane erkekle görüşüp hala kendini eşine ve çocuğuna karsi değilde sevgilisine karsi sorumlu ve pişman hissetmesi sorun değil..
Kinamiyorum ama Allah islah etsin.

Kocasini aldattigi kisi; arkadasiniza sen beni aldattin mi diye hesap mi soruyor, dogru mu anladim?
Arkadasiniz sevgilisine ' Sen bana hesap soruyorsun da sen hangi konumdasin?' Diye sorsun, sorun cozulur.

Evet Allah ıslah etsin .

Bu durumda arkadaşınız eşini kullanmış olmuyor mu??? Arkadaşınız ne için yardım istiyor onu anlamadım bi de... Eşini aldatan kadına ne demeliyiz, aldatmaya devam et mi????

Anladığım kadarıyla arkadaşınız duygusal değil de cinsellik için birlikte oluyor başka erkeklerle. Hikayedeki herkes için zor bir durum ama çocuk için daha zor. Boşanmayı düşünmemesini nedenini nasıl açıklıyor peki?

Ne karısını aldatan adamlara ne kocasini aldatan kadınlara zerre acıma duygum yok, beter olsunlar. Ay bi de lütfen kimse msjimi alıntılayıp lütfen kınama vs...yazmasin. Aldatmak onursuzluktur.

Yalnız bu hatun kişisi işi baya abartmis kocasi, sevgilisi, bir başka sevgili daha.ve ilk sevgili ikinci sevgiliyi kıskanır beni aldattın mi der

Allah kabul etsin.

Hey maşallah.
Başlığı görünce dram sandım da curcunaymış.Bence sen bu arkadaşına biraz mesafe koy,seninde başın yanmasın.Kurunun yanında yaş misali.
Ayrıca çaresizlik bir durum felan da yok.Kocasından memnun değilse boşanır,kimseyle de zoraki birlikte değil.Eee çaresizlik neresinde ?

Bu durumda arkadaşınız eşini kullanmış olmuyor mu??? Arkadaşınız ne için yardım istiyor onu anlamadım bi de... Eşini aldatan kadına ne demeliyiz, aldatmaya devam et mi????
Bana duzelmek istediğini söyledi ama bu kişi dende vazgecemiyorum sevgilim bana guvenince benimle evlencekmis diyo

Ayrılsın ,diğer insanları da hayatından çıkarsın temiz bir sayfa açıp biraz dinlensin bence

Annesi yok babası da başka şehirde ve üvey annesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…