ama kocasını aldatmaktanda geri durmuyor. kocası yakalasaAilesinden ayrı şehirde yaşıyor onların yanına gitsem yapamam diyor
Evet Allah ıslah etsin .Kiyamam kesin çocuğu için bosanmiyordur..çocuk babasiz büyürse sorun ama anne milyon tane erkekle görüşüp hala kendini eşine ve çocuğuna karsi değilde sevgilisine karsi sorumlu ve pişman hissetmesi sorun değil..
Kinamiyorum ama Allah islah etsin.
Allah korusun zaten çok sık gorusmuyoruzBana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim ... arkadasligi kes ne hali varsa görsün karisma seninde basina bela açar bu tipler..
Bana duzelmek istediğini söyledi ama bu kişi dende vazgecemiyorum sevgilim bana guvenince benimle evlencekmis diyoBu durumda arkadaşınız eşini kullanmış olmuyor mu??? Arkadaşınız ne için yardım istiyor onu anlamadım bi de... Eşini aldatan kadına ne demeliyiz, aldatmaya devam et mi????
Annesi yok babası da başka şehirde ve üvey annesi varAnladığım kadarıyla arkadaşınız duygusal değil de cinsellik için birlikte oluyor başka erkeklerle. Hikayedeki herkes için zor bir durum ama çocuk için daha zor. Boşanmayı düşünmemesini nedenini nasıl açıklıyor peki?