- 23 Ocak 2015
- 217
- 65
- 37
- Konu Sahibi nehirdemirnehir
arkadaşlar ben 5 aylık hamileyim geçenlerede kayıgı bozukluğum arttı çok fena şekilde selectraya başladım 100mg ın yarısını aldım aldıktan 1-2 saat sonra acayip bir miyde bulantısı istifra falan canım çıktı 1 gün boyunca ne su içe bildim ne yemek miydem ağzımda gezdim kendimi iyi hissedince bi gün sonra tekrar aldım haptan gene aynı kusmadım ama bu sefer sadece bulantı oldu bu bende korku yaptı miydem kalkıverdimi şimdi avuçlarımın içi yanıyor ayaklarımın altı yenıyor terliyor sonra karıncalanıyo uyuyşuyor dizlerimin bağı çözülüyor içime bı sıkıntı giriyor kalbimin ritmi değişiyor ölecekmişim gibi bayılacakmışım gibi hissediyorum kendimi hastalıklı gibi hissediyorum omuzlarımda bi yük sanki nefesim daralıyo iyi hissetmiyorum kendimi şimdi aynı şeyler olacak diye sürekli korku halindeyim evde yanlız kalamıyorum uyuşuk gibiyim halsiz güçsüz içimde bi sıkıntı dişlerimi sıkıyorum hayttan hiç zevk almıyorum canım hiç bişey yapmak istemiyor banyo bile yapamıyorum yanlız giripte kötüyüm çok ağlamak istiyorum hep.