Pişik

hunter7

şükür...:))
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
3.639
8.253
selam kızlar,

benim derdim bacak arasındaki pişikler.yazın daha sık olmakla birlikte kışında oluyor.çok canım yanıyor. yürümekte zorluk çekiyorum.
fazla kilolarım var.bacaklarım yürürken birbirine sürtünüyor.sadece bacak aramda var.pişik kremleri
zeytinyağları hiç biri fayda etmiyor.

çaresini bilen var mı?beni bu dertten kurtarana çok dua edeceğim.

selam kızlar,

benim derdim bacak arasındaki pişikler.yazın daha sık olmakla birlikte kışında oluyor.çok canım yanıyor. yürümekte zorluk çekiyorum.
fazla kilolarım var.bacaklarım yürürken birbirine sürtünüyor.sadece bacak aramda var.pişik kremleri

Tayt giymeni öneririm bende.Bende aynı sorunu yaşıyorum almanyadan bi sprey ile krem getirmişlerdi onu kullanıyorum çok memnunum.diğer şeyler hiç bir şeye yaramıyor

sudocrem pişik kremini herkes çok övüyor,,kullanmadım ama sivilceye bile uygulayanları duymustum...

sudocrem pişik kremini herkes çok övüyor,,kullanmadım ama sivilceye bile uygulayanları duymustum...

bende aynı seyı soyleyebılırım.içinde çinko var ve aynı zamanda antıseptık ozellıge dsahıp bır kac gun ıcerısınde pısık ve yaraları ıyılestırıyor. eger almak ıstersen bana mesaj at ben yardımcı olurum size

selam kızlar,

Pişik – Yara – Güneş Yanığı Kremi
Ürün Bilgisi:
Sudocrem ; Diaper Dermatit(Pişik), kuru-allerjik cilt ve küçük yaralanmalara bağlı cilt rahatsızlıklarında kullanılan bir üründür. Steroid (Kortizon) İçermez.
Sudocrem ®, % 15.25 çinko oksit, koruyucu maddeler olarak % 0.48 sodyum benzoat ve% 0.008 butylated hydroxy anisole içerir.
Kullanımı: Pişiği giderir. Pişiğe bağlı cilt irritasyonunu(tahrişi) önler. Hassas bebek cildini rahatlatır. Nemini temin ederek pişiğe karşı koruyucu etki sağlar.
Kullanım Talimatı: Günlük kulanım ihtiyaç olduğu kadar etkilenmiş bölgeye sürülerek yapılır. Sadece harici kullanılır. Gözler ile temas ettirilmemeli ve sürülmemelidir.
Diaper Dermatit (PİŞİK) Hakkında Kısa Bilgilendirme
Bütün çabalara rağmen her bebekte, dışkının tahriş edici etkisi, kullanılan Antibiyotikler veya diğer faktörler dolayısı ile zaman zaman pişik oluşabilir. A+D Krem, pişiği hızla giderir, aloe`nin de katkısı ile bebeğinizirahatlatır.
Kullanımı: Bebeğin altının olabildiğince açık kalmasını sağlayın. Günde bir kaç kez ve her bezleme öncesi A+D Pişik Kremi kullanın. Pişik sorunu giderildikten sonra düzenli olarak A+D Pişik Önleyici
Merhem kullanarak yeniden pişik oluşumunu önleyici tedbir alın. Yetişkinlerdeki pişik sorununu gidermek amacı ile de rahatça kullanılır.
Faydaları :
Pişiği giderir. Pişiğe bağlı cilt irritasyonunu önler. Hassas bebek cildini rahatlatır. Nemliliği giderir.
Kullanımı:
Islak bezi değiştirin. Bebeğin altını temizleyin ve kuruması için bekleyin. A+D Pişik Kremi geniş bir alana ve yeterli miktarda uygulayın. Pişik sorunu geçtikten sonra, yeniden pişik olmasını önlemek için, A+D Pişik Önleyici Merhem kullanın, her bezi değiştirmeden sonra yeniden uygulayın. Yetişkinlerin pişik sorununda da kullanılır.
Pişik, Önlemesi ve Tedavisi;
Bebeklik döneminin en sık karşılaşılan sağlık problemlerinden biri olan pişik, bebeklerin yanısıra daha büyük çocuklarda ve yetişkinlerde de görülebilir.
Pişik Nasıl Oluşur;
Pişiğin oluşmasına neden olan başlıca nedenler şöyle sıralanabilir; Alt bezin temizliğinde kullanılan deterjanlar ve diğer temizlik maddeleri ; Kötü hijyen, İshal; Alt bezinin yeterince sık değiştirilmemesi;

selam kızlar,

Palliativ pişik kremini öneririm, çok kısa sürede etkisini gösteriyor. Ayrıca şu anda deneme grupları oluşturuluyor, sizde KK-Pro üye olduğunuz için sizede gönderebiliriz arzu ederseniz....
http://www.kadinlarkulubu.com/dermadewa/447256-palliativ-pisik-kremi-deneme-grubu.html

X