Pişik:((((

huysuzwomen

Hɑyɑttɑ insɑnı 3 şey yıkɑr.... Su, sɑbun, şɑmpuɑn.
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
238
106
18
Kızlar kızım çok kötü pişik olmuş exoderil iyi geliyor dedi eltim aranızda kullanan var mı acil bakın

Hiç duymadım beponthol pisik kremi kullanıyorum ben kızıma iyi geliyor

Umarim marka ismi vermek yasak değildir

Yazdıginız kremi tanımıyorum ama bir kac tavsiye verebilirim.

Islak mendili ılık suyla yıkayıp bebeginizin altinı silin daha sonra mutlaka güzelce kurulayın, en son kremleyin.

Geçmiş olsun kuzucuğa

Canım hakiki zeytinyağı iyi geliyor... Ben sudocrem de kullanıyordum. Islak mendil kullanıyorsan eğer kullanmamanı öneririm. Pamuk ve su... Çok geçmiş olsun meleğine

Kanayacak kadar kotu ise, medikallerde yara bakim suları var. Yarım litresi 100 kusur lira. 2 güne yok ediyor. Gorumcemin oğlu çok pişik olurdu. Hem de öyle böyle değil. Çok kullandı o solüsyondan. Octenisept adı. Yatalak hastalarda yara kurutmada da kullanılıyor.

Bebegin altini her actiginda mumkunse yika ilik suyla ve arko krem sur kucuk bildigimiz eski arko kremler varya onlardan ben o sekilde 2 gune duzelttim ve artik surekli arko kullaniyorum 1 senedir hic kizarmadi bile popolin fln hikaye belli bir aydan sonra popolin ise yaramiyor maalesef.

Benim oğlumda çok kötü pişik olmuştu.Hatta mantara dönüştü ne kadar ilaç krem denediysem geçiremedi m taki vazelin kullanana kadar. Gerçekten vazelin hem çok ucuz hem çok etkili bide ıslak mendili ben yıkayarak kullanıyorum .

Kızlar kızım çok kötü pişik olmuş exoderil iyi geliyor dedi eltim aranızda kullanan var mı acil bakın
Bebeğiniz için her kremi kullanmayın, doktoruna sorun bebeklerin bünyeleri farklıdır ve alerjik bir bünyeye sahipse yatarsan çok zararı dokunabilir.
Arkadaşlarım yazmış zaten her altını açtığınızda ılık suyla yıkayıp güzelce kurulayın ve zeytinyağı sürün, doktorunuzun önereceği bir pişik kremi kullanırsınız, pişik kullandığınız bezle alakalı olabilir mi acaba?

Kızım 21 günlük hastanede antibiyotik tedavisi alıyor ve antibiyotiklerin de sebep olduğu ciddi bir pişiği oldu. Hemşireler bebeği yüz üstü yatırdı (uyanıkken rahatsız oldu uyurken yaptık ama tetikte olmak lazım yüz üstü uyumak tehlikeli Bebek için biliyorsunuzdur) Poposuna ışık verdiler. Yani bildiğimiz masa lambası gibi bir lambayı poposuna tuttular. 20 dk falan öyle bekledi. 2-3 saatte bir 20 dk yapmak iyi olurmuş. Isı ordaki nemi ve pişiği kurutuyor ve hakikaten iyi geliyor

Tavsiyeleriniz için çok sağolun saf zeytinyağı sürüyorum ve ıslak mendili çıkarttım hayatımızdan.....

Pisik için aloe veranin propolis kremini yada lr bebek pisik kremini öneririm sizlere. Ürünlerln içeriğiyle ilgili detaylı bilgi almak Isterseniz bana ulaşabilirsiniz,.

Back
X