Pişik Problemi Yaşiyor Musunuz?

FERAYKANAL

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
982
4
45
oğlum pişik olmuş bir sürü şey kullandım geçmedi ne bunu yaşayıp çözüm bulan varsa yardım etsin lütfen

]eğer Poposunu Bez Değiştirme Sirasinda Temizlemek Için Islak Mendil Kullaniyorsan Pişik Daha çabuk Oluyor, Benim Ufalikta Da Başlamişti.ardindak Ilik Suyu Kullandiğim Yumuşak Bir Bezle Silmeye Başladim.şimdi Azaldi.bir De Her Seferinde Sebamed Marka Pişik Kremini De Sürüyorum.benim Reçetem Bu.kolay Gelsin

canım bebiş ufaksa ıslak mendilden oluyordur benim kızım cok kötü olmuştu ilk haftalarında
biz ıslak mendili bıraktık ılık su ve pamuk kullandım bepanten kremi de sürdüm hala böyle devam ediyorum tertemiz pişiğimiz filan yok

canim bebisin altini sik sik degistir ve islak tutmamaya calis önce kurula kremini sür ondan sonra bezini bagla tekrar gecmis olsun

hepinize teşekkür ederim hiç ıslak mendil kullanmadım hep su ve pamukla temizledik altını bezde çok sık kullanıyorum pişik kremi olarakta seba med kullandım ama sonuç elde edemedim

ben cocuklarımda bebekken hep kullandım. bepanten ile trosdy ikisindende karıstırıp her altını değiştirdiğimde sürerdim . eczaneden alabilirsin. çok işe yarıyor. kozmetik ürünlerinden çok daha iyi....

ben bebeğime panaten baby kullanıyorum ve her alt degıstırmede bebegımın poposunu ılık suyla yıkıyorum yıkadıktan sonra kurulayıp kremını suruyorum ve 5 dk kadar acık bırakıyorum poposunu sonra bezını baglıyorum hıc pısıgımız olmadı
bıde canım hangı bezı kullanıyorsun bazı bebek bezlerı bebeklerde pısık yapabılıyor ole duymustum :kahve:

oğluma çok dikkat ediyordum yinede pişik oldu .tavsiyem hazır bezi teninin pişikli yerine değdirme eski penye parçası kullan yumuşak olsun.arada havalandır yani bezle sarıp açık tut.hava ile temas ederse çabuk iyi olur.ayrıca önce ki gibi dikkat etmeye devam et geçer.bebeğin çok canı yanıyordur geçmiş olsun

ben cocuklarımda bebekken hep kullandım. bepanten ile trosdy ikisindende karıstırıp her altını değiştirdiğimde sürerdim . eczaneden alabilirsin. çok işe yarıyor. kozmetik ürünlerinden çok daha iyi....

canım bepantanein bebekler için ayrı bir ürünü var mı yoksa bildiğimiz bepentene mi

canım bende hıc pısık sorunu yasamadım kızlrımda.cunku bepanthene merhem cok ıyı gelıyor.2ytlı fıyatı.ama mucıze dıyebılırm.her zaman kullana bılırsın.her gun bıraz sur yeterlı oluyor.yarada yanıkta sıvılcede pısıkte aklına ne gılırse.kızım cok terlerdı ve yazın pıserdı boynu ve koltuk altı ona bıle ıyı gelıyor.
gecmıs olsun.

Kaka yaptığında suyla yıka canım ve zeytinyağı sür herzaman poposuna çok faydasını göreceksin asla ıslak mendil kullanma en azından ilk aylarda

ben kızıma doğduğu günden beri ılık su kullandım.dışarı çıktığımda ıslak mendil kullandım.ayrıca pişik kremi yerine de zeytin yağı kullanıyorum kızım üç aylık oldu ve hiç pişik sorunumuz olmadı:dance::emir_bebek:

oğluma kantaron yağı kullandık pişik te azalma oldu bezimizide değiştirdik prima kullanıyordum şimdi molfix aldık bakalım fayda sağlayacak mı

canım bende ılık su ve pamuk kullandım..krem olarak ta hametan kullanıyorum..doktorum en iyisi bu dedi..kızım 4,5 aylık ve hiç pişik olmadı..

bu arada bende molfix kullanıyorum ve çok memnunum..sık sık bez markası deiştirme oda pişik yapar molfixten memnun kalırsın...

canım benım kuzumunda pişiği olmuştu azdı ama yıkamama ragmen olmustu dr trosyd ve hematen verdı karıstırıp surdum hemen gectı.trosyd sadece pişik olunca kullan dedı dr hematen sureklı kullanıyorum hıç pişigımız olmadı bır daha!

kızlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hametan kullanıyordum daha önce ama yinede pişik oldu işte azalma var herhalde bugün yarın geçer

canım bende krem olarak bepanten kullanıyorum . İlk önce dalinin pişik kremini kullanmayı denedim kızarıklığı çoktu . Altını temizlerken ıslak mendil le siliyorum sonra kuruluyorum ve ardından kremini sürüp takıyorum bezini . ilk zamanlar poposunda kızarıklığı çoktu benimkinin , şimdi oldukça azaldı , galiba bepanten iyi geldi .

X