- Konu Sahibi PINARYILDIRIM
4 aylık oğlumun poposunun etrafında kırmızı noktacıklar oluşmuş, sanırım pişik olacak. Önlemek için pişik kremi ve zeytinyağı sürdüm ama yine de farklı önerileriniz varsa bekliyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 aylık oğlumun poposunun etrafında kırmızı noktacıklar oluşmuş, sanırım pişik olacak. Önlemek için pişik kremi ve zeytinyağı sürdüm ama yine de farklı önerileriniz varsa bekliyorum...
hametan 1 numara bence canım sabah sürüyorum akşama hiçbişey kalmıyo mavi renki hametan krem...çok çok etkili inan...
cnm benm oğlum hiç pişik olmadı çünkü ben hep poposunu yıkıyorum havlu mendiller var ya bebekler için alt temizlemede kullanılan, onları bi tek dışardaysam mecbursam kullanıyorum onun haricinde evde her zaman ılık suyla yıkayıp bi güzel kuruluyorum göbeği düştüğünden beri bu böyle ama dr göbeği düşene kadar bi krem vermişti fito o da bir sürmede geçiriyor bakıyorum kızarıklık başlıyorsa hemen fito sürüyorum bi dhaki açmamda bişey kalmıyor