Cilt Bakımı Ürünleri Pişik kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

cigdemkiran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
13
0
Merhaba,
Demet Evgar pişik kremi ile yüzüne maske yapıyormuş diye duydum... İçinde çinko olduğu için sivilce ve siyah noktaya iyi geliyor ve gözenekleri kapatıyormuş.. Ben eczaneden almak istedim ama eczacı cildin yaplanacağını söyleyince vazgeçtim.. ama pişik kremlerinin tüplerinin arkasında yazılanlar doğrusu aklıma takıldı..
Kullanan ya da bu konuda bilgisi olan var mı? Ben nerdeyse alıp kullanıcam ama çok hassas ve problemli bir cildim olduğundan teredddüt ediyorum..
bilmiyorumkismile

ilk defa duydum ama kulaktan dolma şeylerle bence cildinize bişey sürmeyin bir cildiyeye gidin onun verdiği ilaçları kullanın daha sağlıklı

nette yaptığım araştırmada bu konuda bir çok kullanıcı ve kullanımlarından memnun kalanları buldum.. hatta ürün tavsiye edenler bile var.. burada ilgi görmedi bu konu belki ama ben yarın seçtiğim ürünü alıp kullanmaya başlıcam...:lepi:

merhabalar, benimde cildim çok kuru özellikle havadan sebep bu sene dahada bir kuru. bir çözüm bulamıyorum, araştırıorum sürekli. Pişik kreminide bana ablam tavsiye etmişti, sürenler varmış çevresinde, iyi geliyomuş die. bende aldım kullanıyorum ama bi yararını göremedim yada belkide okadar kuruki cildim ancak okadarda dengeliyor olabilir :) ben genelde akşamları bolca sğrğyorum ama öle siyah nokta temizlediğini düşünmüorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…